Палетка тіней Flower Knows: краса чи розчарування?
Дійшли руки написати відгук на палетку тіней від бренду з несамовитим оформленням Flower Knows. Нажаль, було мені важко з нею подружитись.
Я вже писала відгук на хайлайтер, який мені дуже сподобався.
https://club.makeup.com.ua/post/48914/
Я сподівалась, що інші продукти будуть такі ж круті, як і хайлайтер, але не сталося.
Почнемо з гарного. Оформлення у палетки просто неймовірне. Гарна русалка на фоні дуохромного неба з замками. Все переливається, блищить. Все виконано якісно, добротно. Палетці вже майже пів року, але ця краса не стерлася, не зламалася і не подряпалася. Палетка закривається і відкривається легко і має вигляд саме люксової косметики.
В палетці 5 кольорів у нейтральній гамі:
- Світлий рожевий має близький до шкіри відтінок і добре втушовується в шкіру.
- Світлий зелений, як на мене, досить носибельний. Найкраще працює, якщо спочатку зробити тушовку світлим рожевим, а вже в рожевий втушовувати цей зелений.
- Зелені блискітки. Світлі, на повіці майже не віддають зеленим, а більше срібно-зеленим.
- Темний рожевий. Трошки більш насичений за перший колір. Гарно використовувати для затемнення куточка чи складки.
- Темний коричневий. Дуже базовий, не супер теплий. Як на мене, найкращий рефіл у палетці.
А тепер детальніше про самі тіні. Всі відтінки мають один недолік: пігментацію. Вони всі напівпрозорі, погано нашаровуються і, якщо чесно, то деякі взагалі не видно на повіці. Я пробувала різні бази, клеї, методи для стійкості тіней, але результат хоч трошки і відрізнявся, але все одно був недостатнім. Можливо, я просто звикла до європейських чи американських тіней з їх пігментацією і іншими властивостями. Звичайно ж я знала, що корейські тіні більш світлі та прозорі, але ж не на стільки…
Рефіл з блискітками дуже твердий. Вони слабо наносяться на палець та погано переносяться на повіку.
Я дуже довго боролась з цією палеткою і в принципі можу її використовувати для денних макіяжів, але рука не тягнеться. Люблю тіні, які можна легко нашаровувати, бо тоді можна зробити як щільне та яскраве покриття, так і щось легеньке і напівпрозоре. Тут же з нашаруванням біда.
Тому я точно не рекомендую брати цю палетку особливо за таку високу ціну. На жаль, крім красивого оформлення ви більше нічого не отримаєте.
Коментарі (0)