Kate

Блиск-крем для губ Kiko Milano Lip Volume

Мій перший блиск від Kiko. Дуже його зараз багато на просторах інтернету ,більшість рекомендує. А я шукала саме блиск по відгуках, щоб не скочувався у цю бісячу білу полосу на вустах)

І ось мої враження.

• Має приємну кремову текстуру та ніжний солодкуватий аромат. Схожий чимось на бальзам.
  • Не розтікається, не липне.
  • Приємне відчуття на вустах легкого пощіпування та зволоження.
  • Усунув лущення.
  • Зручно наносити, зручний невеличкий аплікатор.
  • Лаконічне оформлення + зручно закручувати і ковпачок стає в потрібне положення (мені просто не подобається, коли закручуєш, а воно косо-криво😅).
  • Відтінок 01 - Tutu Rose має ледь помітний на губках блідо-рожевий тон. Майже прозорий.
  • Не скочується за пів дня ,якщо не нашаровувати. Бо у мене перший раз трохи з'явилась місцями біла полоса ,але потім я зрозуміла, що багато нанесла. Тому якщо враховувати мої попередні досвіди з блисками (а було в мене дуже багато), то це перший який показав себе нормально у плані скочування та відсутності нериємної липкості.

Виробник заявляє, що він збільшує губи. Не ведіться. Нічого він не збільшує. Я на це і не розраховувала, але ж є дівчатка які купують саме задля цього.

Не пече. За декілька днів використання, мабуть звикла, і взагалі не відчувається навіть того легкого приємного покалування, яке було на початку. !Не використовуйте, якщо маєте тріщинки та ранки! бо буде тоді дійсно пекти. Але не дивлячись на цей момент, він повністю прибрав у мене шелушіння і тепер я їм користуюсь ,навіть якщо просто вдома. Тобто я б його віднесла не до пламперу, а все таки більше до бальзаму.

По складу я не дуже заморочилась, але всеодно прогнала по сайту. 8 інгредієнтів не знайдено, а остальні допустимі та безпечні. Має гіалуронку, вітамін e, зволожувач і навіть санскрін.

Рекомендую цей блиск-крем до покупки. Тим паче на нього зараз приємна ціна. Але дивіться уважно, коли робите замовлення, бо по відгуках більшість думає, що замовляє рожевий, а отримують прозорий 02, бо орієнтуються на фото. Зараз 01 я так розумію нема в наявності, на фото він, а от обрати у пункті можна тільки 02. ☺️

12 грудня, 2024
Kate
12 грудня, 2024