Perfect Elixir від Marc Jacobs
Парфумована вода
Флакончики парфумів Marc Jacobs це окремий вид мистецтва. Навіть мінька на 5мл виконана в найкращій огранці. Напівпрозоре фіолетве скло флакона, маленька кришечка із бантиком.
Звісно повний формат має більше деталей оформлення, але ця крихітка просто неймовірна.
Дуже вузьке горлишко, а на кришечка має невелику піпку, на якій залишається аромат і вже нею зручно наносити його на тіло чи одяш.
Доречі слідів на одязі аромат не залишає. А одного нанесення вистачає, аби огорнути простір навкого вас чим теплим чаруючим ароматом.
Першим, що відчуваю, це медова слива. Солодкий тягучий аромат. За пару секунд його розбиває легка кислинка ревеню.
На теплому тілі переважає солодкість спілої сливи, а от на одязі кислуватий рівень заявляє про себе більше, з легкою зеленою свіжою нотою.
Апельсиновий цвіт зовсім трохи відіграє свіжістю білих квітів.
Амбра все ж більше підігріває солодкість меду та сливи. Вона відчувається тільки якщо зробити глубокий вдих, аромат соляного каменю ніби очищує повітря і знов відчувається квітковий мед із спілою сливою.
Хвилин за 15 відчувається ваніль, не терпка та гірка, а тепла та солодка. Я не відчуваю пряність, притаманну пачулі та гіркість смирни.
В поєднанні усіх нот для мене це аромат тепла, розпалених сонечком квітів. Я обожнюю подібні аромати. В ньому немає приторної солодкості, немає гірчинки чи водянистості. Це чисте тепло, що оговтує все навколо.
Коментарі (0)