Догляд, який потрібен у цю зиму
Від NIVEA
Дівчатаа, це скарб) Спробувавши ці засоби для тіла, я зрозуміла, що потрібно для догляду взимку) і звісно, не можу пройти повз просто легенду догляду для губ.. та про усе це нижче 😉
NIVEA Care Diamond & Argan Oil
Почнемо з душу, тобто гелю для душу)
Мені одразу сподобався його аромат, він дуже приємний, яскравий при утворенні піни та не залишається на тілі після змивання, це доволі комфортно, адже інколи хочеться відпочити від усього, навіть від парфумерних віддушок. Аромат нагадує свіжі квіти з дуже легкою квітковою нотою.
Консистенція рідка, гелева, прозора з перламутровим відливом. Піниться добре, піна утворюється дрібна, та зовсім трохи засобу достатньо.
Гель доволі делікатний, він добре очищає шкіру та при цьому не викликає сухості чи дискомфорту.
У складі є сульфати, м'які ПАР, олія аргани, соняшникова олія, антиоксиданти, гліцерин, лимонна кислота, гідролізована касторова олія, консерванти та ароматизатор.
А пляшка цього гелю викликає лише позитивні емоції, адже вона на 97% виготовлена з переробленого пластику, її об'єм 500мл, що вистачить на довго. Пластик порівняно м'який, та не це заважає зручно користуватись цим гелем, дизайн мінімалістичний, приємний на вигляд. Кришечка фліп-топ.
NIVEA Intimo Mild Comfort
А цей засіб принесе комфорт у багатьох сенсах. Знаю, що догляд для інтимної гігієни обрати досить складно, тут усе дуже індивідуально. Цей гель може підійти багатьом, адже склад у нього м'який: основа тут м'які ПАР, є молочна кислота, бісаболол, екстракт ромашки, олія жожоба, соєва олія, вітамін Е, лимонна кислота, гідролізована касторова олія, консерванти. У складі також вказані ароматизатори, та аромат алое відчутний більше з баночки, при утворенні піни він наче зникає.
Консистенція густа, гелева і прозора, піна утворюється дуже швидко, легко. Тут буквально крапельки гелю вистачає, щоб утворити багато піни.
Цей гель не викликає неприємних відчуттів ні під-час його використання, ні після, він доволі комфортний та м'який, із часом не викликає сухості чи подразнення.
Баночка мені дуже сподобалась, адже попри хороший об'єм 250мл, вона невелика і не займає багато місця. Дизайн приємний, у світлих тонах, кришечка фліп-топ.
NIVEA Repair & Care 12% Glycerin + Vitamin E Cream
Ох, ну це мій фаворит наразі, дуже класний кремчик. Після нього шкіра, без перебільшення, надзвичайно м'яка та ніжна, і дууже добре зволожена.
Консистенція крему власне кремова, легка та наче трішки масляниста, завдяки чому дуже швидко розприділяється по тілу. Крем одразу створює легкий м'який шар, він не жирний, не липкий, та краще почекати принаймні кілька хвилин, щоб від увібрався. Саме цей шар утворює на тілі дуже м'якенький фініш, після його вбирання навіть після кількох годин, шкіра надзвичайно ніжна, гладка та зволожена.
Колір білий. Аромат спочатку квітково-рослинний, такий свіженький та приємний, він не дуже яскравий, відчутний лише близько на шкірі, з часом переходить у солодкі квіткові ноти, які чути ще кілька годин.
Ну дуже приємний засіб, як за дією, так і за ароматом, це однозначно мій фаворит.
У складі є гліцерин, емоленти, алкоголь, силікон, пантенол, пантолактон, мінеральна олія, лимонна кислота, вітамін Е, консерванти та ароматизатори.
Баночка велика та важка) об'єм тішить, аж 400мл, його вистачить надовго, адже розхід засобу мінімальний. Під кришечкою є мембрана, яку я не знімала ще, адже наразі мені так зручніше користуватись кремом. Дизайн мінімалістичний та приємний.
NIVEA Original
А це вже класика серед бальзамів) здається, що усі мали ці бальзамчики для губ, адже вони чудово зволожують губи, залишають на них невідчутний та невидимий шар, за що подобаються і жінкам, і чоловікам. Я вже давненько ними не користувалась, та зараз рука все частіше тягнеться до цього бальзаму, адже він не залишає слідів на шалику, на бежевій курточці та працює чудовою базою під помади та олівчики.
Флакон базовий та зручний, синього кольору, виручує стік на повну, та краще цього не робити, щоб не зломати його. Об'єм 4.8г.
Бальзам залишає легкий, майже невідчутний фініш, та при цьому гарно зволожує губи. Запах має косметичний, легкий та доволі нейтральний.
Стійкість посередня, адже це бальзам, чашку чаю може перенести.
У складі є бджолиний віск, олійки, зокрема, соняшникова, ши, антиоксиданти, ароматизатори.
Коментарі (0)