HydroPeptide — ІСТИННО НАЙКРАЩИЙ ТОНІК ДЛЯ ШКІРИ!
Тут про догляд, що працює на результат+ BEFORE-AFTER.
Я власниця комбінованої шкіри обличчя, наявний досвід лікування акне, використала багато засобів для шкіри від різних виробників, і сміливо можу сказати що зволожуючий тонізуючий лосьйон для обличчя HydroPeptide — це найкращий тонік для комбінованої шкіри! Користуюсь ним вже 2 місяці і єдине про що жалкую, що не познайомилась з ним раніше! Адже я любила тоніки, що підсушують шкіру, а вона потім ще більше виділяла шкірного сала і так по колу. І от з настанням холодів шкіра стала настільки сухою і чутливою, що було наявне відлуння дискомфорту. Тому я вирішила що потрібно змінювати щось в догляді і за порадою косметолога спробувала цей тонік.
Про тонер:
🔵 містить шість пептидів (колагено-відновлювальний, освітлюючий, послаблюючий м’язові скорочення, вологоутримуючий, зволожуючий, антиоксидант)
🔵 освітлює, покращує колір шкіри, надає їй сяйво
🔵 уповільнює процес появи мімічних і глибоких зморшок
🔵 делікатно відлущує і збільшує швидкість відновлення клітин шкіри
🔵 має потужну антиоксидантну дію
🔵 покращує мікроциркуляцію крові і доступ кисню до клітин епідермісу
🔵 підсилює дію активних компонентів доглядових засобів
🔵 відновлює pH шкіри, підвищує її зволоженість
🔵 нормалізує процес секреції сальних залоз
🔵 має протинабрякову, протизапальну та заспокійливу дію.
Пакування і обʼєм:
Обʼєм — 200 мл, розхід економічний. Мій лайфхак: щоб ще зменшити розхід тоніку я використовую пафи, замість ватних дисків. Після нанесення на паф тонік трошки піниться, проте на обличчі то не помітно. Флакон дуже зручний, оскільки містить додаткову кришечку, яка піднімається і опускається, що унеможливлює протікання засобу, навіть якщо забули закрутити кришку.
Основні діючі речовини:
Ацетил гексапептил -30 — пептид із вираженим омолоджувальним ефектом. Він є ключовим компонентом для зменшення зморшок і покращення пружності шкіри.
Гіалуронат натрію — відповідає за інтенсивне зволоження, покращує бар’єрну функцію шкіри та забезпечує комфорт.
Аскорбіл фосфат магнію — стабільна форма вітаміну C, яка освітлює шкіру, вирівнює тон та працює як потужний антиоксидант.
Молочна кислота — АНА-кислота, що сприяє відлущуванню, покращує текстуру шкіри та забезпечує м’яке оновлення.
Лимонна кислота — покращує текстуру шкіри, освітлює її.
Гіалуронова кислота — утримує вологу та забезпечує глибоке зволоження.
Екстракти рослин: чорниці, солодки, зеленого чаю, ромашки, шовковиці, культури апельсину — мають антиоксидантний і заспокійливий ефекти.
Як застосовую:
2 рази на день протираю обличчя після вмивання, далі наношу доглядовий крем.
Враження:
Тонік гарно заспокоює і насичує шкіру вологою, звужує пори, покращує колір і текстуру шкіри. Після нанесення обличчя гладеньке як шовк, відсутнє відчуття липкості. За час використання даного засобу стан моєї шкіри суттєво покращився: вона стала зволоженою та сяючою, зменшилася жирність і кількість висипань.
Висновок:
Тонік HydroPeptide підійде для всіх типів шкіри, особливо для тих, хто шукає зволоження, освітлення, відновлення та боротьбу з першими ознаками старіння. Цей тонік не лише виконує базову функцію, а й комплексно покращує стан шкіри завдяки унікальній формулі з пептидами, кислотами та екстрактами рослин. HydroPeptide – це більше, ніж тонер, це догляд, який працює на результат!
Коментарі (0)