wowmom

Цієї новорічної ночі буду сяяти, як снігова королева разом з Maybelline

Привіт, красуні!

Мені дуже подобається цьогорічний тренд на "icy makeup". Морозні щічки, соковиті глянцеві губи, сріблясті тіні, і багато-багато спарклів, які сяють на обличчі, немов сніжинки.

Напевно, у зв'язку з цим, і бренд Maybelline випустив цікаву новинку - глітерну туш Sky High, яка вже завірусилася в соціальних мережах.

Я коли її вперше побачила, подумала, що це якась дитяча забавка, і вона мені не потрібна.

Але ж ви знаєте мою пристрасть до всіляких блискіток...

Дизайн туші повторює лінійку Sky High, яку ми всі дуже любимо, тільки на цей раз флакончик має сріблястий колір.

Щіточка у формі ялинки, зручна і силіконова.Вона така сама, як і у своїх "сестричок", тож нічого нового ми тут не бачимо.

Сама туш не має ніякої кольорової основи. По суті - це прозорий гель, який містить в собі багато малесеньких сріблястих частинок.

Тобто це топер для іншої туші.

І так, якщо ви мене спитаєте, чи можна замінити Maybelline Sky High Space Diamond якимись глітерними тінями, то я відповів, що звісно можна. Ефект буде плюс-мінус однаковий.

Але, звісно зручніше користуватися окремим засобом для цієї задачі, особливості, якщо часто робите яскраві сяючі макіяжі.

Наносити Maybelline Sky High Space Diamond треба на кольорову туш, яка вже висохла. Це може бути і класична чорна туш, і синя, або фіолетова. Тут уже немає кордонів вашої фантазії.

Зараз я використала Sky High Cosmic Black, але я обов'язково проведу експеримент, як це буде виглядати, якщо вії будуть синього кольору.

Ви бачите, як прикольно виглядають срібні блискітки при денному світлі?!

Я спочатку не зрозуміла, чи подобається мені ефект, чи ні, бо є відчуття, типу блискучі тіні посипалися. Але походивши деякий час з таким макіяжем, мені здалося, що щось в цьому є.

Особливо цікаво мені було роздивлятися свої вії при штучному освітленні. Вони так красиво переливаються, ніби дійсно блищать справжнісенькі сніжинки.

Тож, для трендового "icy makeup", Maybelline Sky High Space Diamond підходить як не можна краще.

Тож, вирішила, що цієї новорічної ночі, буду сяяти, як справжня зимова королева.

До речі, я не помітила, щоб туш якось сильно осипалася під очі, що також дуже важливо.

І при змиванні ніякого дискомфорту я не відчуваю.

Звісно, що туш Maybelline Sky High Space Diamond - це забавка, без якої точно можна прожити.

Але я люблю таке:-)

Мені вона сподобалася, і це для мене чудовий варіант різноманітнити святкові макіяжі.

Дякую за увагу 😘

13 грудня, 2024
wowmom
13 грудня, 2024