Найкраща олійка для волосся з усіх, що я тестила за 10 років
Олія бабасу для волосся Curly Shyll Babassu Oil ❤️🔥
Близько 10 років тому я вперше познайомилася з олійкою для волосся і за цей час, звісно ж, спробувала чимало позицій з різного цінового сегменту. Curly Shyll виявилася найкращою, до того ж напевно одніє ю з найвигідніших у співвідношенні ціна/якість, враховуючи величезний ОБ‘ЄМ.
Баночка з продуктом запакована у картонну коробку. Всередині в окремій комірці дозатор-помпа, а сама тара має щільно закручену кришечку.
У складі на початку перелічені 3 силікони, далі дуже багато НАТУРАЛЬНИХ ОЛІЙ:
Babassu Oil - pволожує сухе та ламке волосся, робить волосся м'яким, гладким і блискучим.
Argania Spinosa (Арганова олія) – живить і відновлює волосся.
Persea Gratissima (Авокадо) – зволожує та зміцнює.
Ricinus Communis (Касторова) – стимулює ріст волосся.
Camellia Japonica (Камелія) – надає блиску і м’якості.
Macadamia Integrifolia (Макадамія) – відновлює пошкоджене волосся.
Olea Europaea (Олива) – глибоко живить.
Тому ця олійка передбачена передусім для зволоження, відновлення і навіть лікування волосся, як вказує виробник.
Стосовно останнього сумніваюся, однак базового зволоження, захисту волосини у вигляді плівки, думаю, буде достатньо.
Ідеальна для сухого, тьмяного, освітленого, дуже пошкодженого волосся.
Моє волосся: натуральне, тонке, ламке, сухе на кінчиках.
Текстура і аромат - те, що закохало мене у цю олійку ❤️🔥
Олія має дуже легку флюїдну текстуру. Тому я впевнена у тому, що вона сподобається навіть тим, хто не любить олійки взагалі, кому всі олії здаються важкими і надто жирними.
Після миття я використовую 2 натиски помпи, однак можу коригувати і до 3, саме через легкість, навіть невагомість продукту. На ніч для відновлення наношу продукт з 1 натиску на помпу.
Аромат в олії розкішний - злегка солодкий, ніжний, весь день ще відчувається легким шлейфом. Нагадує атмосферу, що стоїть у салонах краси.
МОЇ ВРАЖЕННЯ (гортайте фото з результатом)
Олію Бабасу придбала влітку, вкінці серпня, коли моє волосся було дуже сухе, тьмяне і пошкоджене, жахливо плуталося. Тоді я розуміла, що мені треба SOS-засіб, аби встигнути врятувати волосся, не попрощавшись з половиною довжини.
Буквально з першого нанесення моє волосся перевтілювалося: відразу ставало сяючим і гладким. Помітно, як лусочки ставали більш пригоадженими, а до волосся поверталося здорове сяйво.
З тих пір я дуже полюбила наносити її на ніч, перед тим, як заплітала волосся у нетугу косу/колосок. На ранок волосся виглядало дуже гарно.
Крім того, на дотик волосся ставало все приємнішим після кожного нанесення, з кожним місяцем.
Зараз я продовжую використовувати її за потребами волосся.
Олія Бабасу ні разу його не переобтяжила.
Про аромат питали навіть знайомі, думали, що це нові парфуми 🤭
Признаюся, що я сумнівалася чи дійсно варто купувати олію для волосся за таку вартість, проте її результат показав, що мої сумніви були даремними. Враховуючи її величезний об‘єм 100 мл, це хороша ціна!)
Зараз маю ще декілька олійок на поличці, але рука тягнеться лише до Curly Shyll, тому не виключаю, що повторюватиму її не раз, хоч можливо і з перервами 💕
Коментарі (0)