Olena_

Антивіковий равликовий крем для обличчя від The Skin House

Привіт. Хочу розповісти про крем від корейського бренду The Skin House.

Знайшла його на просторах інтернету коли шукала для себе крем з антивіковим ефектом.

Я вже говорила раніше що у мене суха шкіра. Крем придбала влітку, його зовсім трішки лишилося, домажу на руки по тій причині що мені в холодну пору року не вистачає від нього зволоження а до весни думаю він вже не доживе).

Отже, крем має консистенцію гелевої слизі), на фото показала як він тягнеться, може комусь не дуже комфортно буде ним користуватися через це але він швидко вбирається шкірою не залишаючи після себе масного вигляду на обличчі.

Прошу вибачення за не естетичний вигляд баночки на другому фото, якось ці написи швидко почали стиратися.

Я користувалася ним в теплу пору року і він в цей час чудово зволожував шкіру обличчя, шкіра набувала свіжого відпочилого вигляду, на дотик була ну дуже м'яка.

Якщо шкіра була чимось подразнена ( вона в мене ще і чутлива) - він чудово її заспокоював. Якогось анті-ейдж ефекту я не помітила. Крем має чудовий свіжий аромат.

Думаю на холодну пору підійде жирній шкірі бо моїй сухій в цей період не вистачає зволоження від цього крему.

Може знову придбаю але влітку, в якості зволожуючого і заспокійливого крему, з цим він прекрасно справляється.

Дякую за увагу до мого допису і до зустрічі.

13 грудня, 2024
Olena_
13 грудня, 2024