Маска для волосся Fanola
Перші враження про Fanola Frequent Multi Vitamin Mask - маску для волосся
Великий об'єм банки, дуже приємний ніжний аромат, кремова текстура, гладеньке волосся - це якщо коротко) А якщо цікаво детальніше - читайте далі...
"Мультивітамінна маска для волосся італійського бренда Fanola призначена для кучерявих, сухих, пофарбованих і неслухняних пасом. Завдяки унікальній формулі засіб здатний відновити пошкоджене волосся, надати йому гладенькість, шовковистість, еластичність і приголомшливий блиск" - так про маску розповідає виробник і я вирішила повірити його опису.
У мене нефарбоване і майже не пошкоджене волосся (є невелика кількість посічених волосинок, але то просто час освіжити стрижку).
АЛЕ: структура волосся пориста і через це воно неслухняне, а після висушування феном - пухнасте. Якщо сушити без браша - я схожа на Кузю з мультика)))
Тому головні мої побажання були:
- Прибрати пухнастість
- Полегшити розчісування
- Надати блиску.
З цим маска справилася на "відмінно" - результат видно на фото.
Перші враження і використання
"У складі цього б'юті-продукту міститься цінна оливкова олія, яка надає ефективну живильну дію і захищає волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища. Завдяки екстракту оливи, багатого на вітамін С і олеанолову кислоту, маска за короткий час регенерує структуру волосся, покращуючи його зовнішній вигляд. Екстракт феруни сприяє легкому процесу розчісування, надає пасмам м'якість і гладенькість. Цінний екстракт часнику має антиоксидантні властивості, що дає можливість зберегти красу волосся протягом тривалого часу."
Наносила щедро на мокре волосся - маска гарно розподіляється, тримала 5 хвилин (як рекомендує виробник), висушувала феном з брашем.
Результат дуже сподобався: волосся гладеньке, не стирчить у сві сторони. Маска наче трохи його обтяжує (на це і був розрахунок).
Щодо регенерації структури - давно не вірю в ці казки, бо ороговілі тканини регенерувати неможливо - тільки візуально покращити вигляд.
Рекомендую маску власницям пористого неслухняного волосся - на ньому точно буде видно результат від використання.
Коментарі (0)