Консилер Rimmel
Rimmel The Multi-Tasker Concealer
Тестуємо ще один подарунок у марафоні до річниці MakeUp Club.
Довгоочікувана новинка - консилер-мультитаскер від Rimmel, який я отримала у відтінку 004 Rose Gold. Це був один із складників неймовірного б'юті боксу, що я отримала в конкурсі за привітання нашого улюбленого MakeUp клубу з другою річницею💖
Ось я і дочекалася, доки отримаю всі посилки з новою декоративною і почала все разом тестувати.
Консилер мені сподобався з самого початку, як тільки я його отримала. Дуже зручна упаковка з широким пензликом, який за раз наносить багато засобу. Наразі я не маю тональних основ, тому зразу на праймер на все обличчя наношу консилер і в цьому випадку мені все подобається🎀.
Консилер наноситься досить щільно, досить сухий, тому праймер буде абсолютно не зайвим. Трішки запав у зморшки під очима, але так буває з більшістю консилерів, тому буду примінятися.
Колір світлий, трішки рожевуватий, але не надто. Мені ідеально підійшов. Поки сонце неактивне і я не засмагла, цей консилер точно буде моїм любимчиком🫰
Який вигляд має макіяжик?
Мені покриття дуже сподобалося, в міру щільне, перекриває всі недоліки та добре комбінується з усіма наступними косметичними продуктами.
Абсолютно рекомендую до використання і висловлюю подяку сервісу MakeUp Club 💄 за такі чесні конкурси, в яких може виграти абсолютно кожен. І дуже приємно, що цього разу в списках переможців була і я💖. З річницею і прийдешнім Новим Роком любі!
Коментарі (0)