Nastina

Бальзам для губ "Яблучний штрудель"

В зимові морозні дні наша шкіра потребує більшого зволоження, ніж зазвичай. Тому, варто протягом дня постійно наносити зволожувальні засоби, як креми для рук, бальзами для губ, баттери і лосьйони.

Бальзам для губ "Яблучний штрудель" від Avon - одна з новорічних новинок цього року. В нього є також брат близнюк з ароматом ванілі, Та я обрала більш грайливий варіант з солодким яблуком.

Думала що в ароматичній композиції буде більше кориці та аромату випічки, але на аромат - це чисто яблучний льодяник🍏!

Я часто користуюся бальзамом для губ від Avon, вони мені подобаються тим, що лягають у дуже тоненьким шаром і добре зволожують губи. Не дають надто яскравий блиск, надають доглянутого та зволоженого вигляду. Такий бальзам для губ підійде усій родині, бо не має шимеру, пігменту, сяйва і максимально зручний у використанні.

Я користуюся ним сама і мені його вистачає від двох до чотирьох місяців, за умови що більшість дня я все ж користуюся помадами та блисками для губ. А догляд використовую вдома та на ніч. Звісно, якщо користуватися всією родиною, то вистачить не довше ніж на місяць, але за свою ціну і це дуже гарний результат. 10/10💖

Раджу скористатися можливістю, і поки новорічний сезон у розпалі, спробувати яблучний бальзамчик з серії AVON Care🍎 Він вас точно не розчарує!

03 січня, 2025
Nastina
03 січня, 2025