Nastina

Гель для душу "Апельсин і білі квіти"

Ітак, почала я тестувати Гель для душу "Апельсин і білі квіти", аромат смородини і ванілі мені сподобався і вразив натуральністю та схожість з справжньою ягідкою смородини🫐

Дійшла черга і до апельсинки 🍊!

Пляшечка 250 мл з прозорого пластику з дуже стильною етикеткою, виконаною у спокійних тонах. Вона просто зачаровує і такі живописні малюнки я б навіть поставила на головний екран в телефоні чи повісила фотоколажем на стіну.

Консистенція гелева і ніби зажельована, досить густий гель для душу прозорий, яскраво помаранчевого кольору.

Спершу мені здалося, що аромат більше квітковий, але і соковитий апельсинчик дав про себе знати і навіть в якийсь момент вийшов на перший план. Як і зі смородиною, аромат на тілі не лишається, але коли приймаєш душ, то це суцільна насолода від вибухового розкриття яскравих і небанальних ароматів косметики BOTANIOTEKA.

Піниться добре і розмилюється теж, раз-два на тиждень, я ще додаю відлущувальні мочалки, рукавички і з ними гель теж добре працює, добре очищує шкіру.

Бренд вартий уваги ще й тому, що недорогий і спробувати продукт до 100 грн цілком можливо. Ціна/якість/зовнішнє оформлення дуже добре гармонують між собою, тож раджу спробувати цей гель для душу, він вас не розчарує!

PS: беріть на озброєння, як ідею подарунку до новорічних свят, які вже зовсім поруч🥂

21 грудня, 2024
Nastina
21 грудня, 2024