Anna_feerie

Набір для гоління + бонус

Цей набір дуже полюбився чоловіку, бо в ньому класне наповнення та ще й чудовий аромат (засоби пахнут апельсином з нотками чоловічого парфуму, дуже приємно та солодкувато, мені навіть інколи нагадує мандаринові ноти)). Крем для гоління та лосьйон після - це якраз мінімум продуктів, завдяки яким можна комфортно позбавитись щітини та доглядати за шкірою після процесу гоління. Я ще подарувала чоловіку круту бритву, яка прекрасно довершує цей набір і забезпечує +1 день з небородатим обличчям)).

Крем має дуже цікаву консистенцію та колір - він ніби перламутрово-сріблястий, такий собі святковий продукт)). Наносити варто на вологу шкіру, так і розхід менший, і вимивати бритву потім простіше (бо колі чоловік спершу намастився товстим шаром крему, потім довго не міг промити станок).

В складі є гліцерин та кокосова олія для додаткового пом'якшення та зволоження шкіри. Кремчик дуже допоміжний в голінні, по ньому гарно ковзає бритва і захоплює навіть маленькі щітинки.

Лосьйон після гоління містить спирт, проте поколювання недовге і легеньке. Також виробник додав в склад гліцерин, екстракт алое, пантенол, алантоїн та олію жожоба для заспокоєння та зволоження шкіри після гоління.

Чоловіку цей продукт теж сподобався, хоч, наприклад, лосьйон від Нівеа він не оцінив - тут йому більше подобаються відчуття на шкірі та ефект після застосування.

Ну, і обіцяний бонус: хотіла купити собі змінні картриджи для бритви Wilkinson Sword і натрапила на акцію - станок+4 картриджи коштували дешевше, аніж просто 4 картриджи. Тож вибір був однозначним - бритва в подарунок коханому. Взагалі він користувався різними популярними бритвами, але вони його не вразили, тож останнім часом купував одноразові станки та й усе.

Але з Wilkinson Sword відчув різницю, тому що ця бритва голить дуууже гладко, після цього чоловік може навіть пропустити один день гоління, хоч зазвичай вже на ранок щітина сильно відростає.

Також маю зазначити, що картриджи підійшли і до моєї більш старої версії Гідра 5 (за що виробнику окремий плюс). Тому дуже раджу дарувати чоловікам набір Barbers одразу з бритвою, тоді вау-ефект від подарунку буде максимальним!)

13 грудня, 2024
Anna_feerie
13 грудня, 2024