Nata_Po

Туш від Bourjois - моє вперше)

Туш від Bourjois - моє вперше)

Я ще не мала досвіду користування тушшю від Bourjois, та і загалом не впевнена, чи маю хоч щось у декоративці від цього бренду, тому було надзвичайно цікаво спробувати) Мені сподобалось, що вона дає класний об'єм і гарно розділяє війки, при цьому не робить вії перевантаженими та надмірно профарбованими, і тут я двома руками за неї, але є декілька але.

Не можу тут відмітити нічого екстра - симпатичний чорний пластиковий флакончик з металізовано-рожевим ковпачком)

Цей ніжно-рожевий відтінок робить упакування більш дівочим і милим, жодних питань та зауважень у мене немає)

Щіточка тут з ворсинками, достатньо щільно набита і я би сказала, що доволі стандартної форми, також нічого особливого. ТУші на неї набираєтсья якраз достатньо, лише на самому кінчику як завжди отримуємо трошки більшукрапочку, яку можна обтерти.

Але, під час користування, я отримала певний дискомфорт під час профарбовування вій. Ми бачимо проміжки в щіточці, крізь які мали би спокійно проходити вії, але коли я профарбовую, враження, наче щіточка їх просто гладить, відповідно доводиться трошки більше робити рухів та тиснути більше, щоб нормально профарбувати вії. І власне через це, окрім вій профарбовується і все навколо також, що мені не дуже заімпонувало, бо я вже забула про такий дискомфорт. Але тут цілком можливо, що питання індивідуальне, і комусь саме така щіточка якраз ідеально підійде.

Але, тим не менш, через певний час війки профарбуються і матимуть доволі натуральний вигляд. Я не дуже люблю останнім часом чорні туші саме через те, що вони надмірно виділяють очі, і вони стають неприродньо акцентуалізованими, а тут якраз все супер, тому за це однозначний плюс.

Для наглядності злів - просто мої вії, справа вже з тушшю. Спеціально нічого не підтирала, саме такий вигляд мати мої очі після нанесення.

Ще один нюанс, про який я вже забула, це осипання туші. Я з цим стикалась ще в підлітковому віці, коли користувалась якимись дуже бюджетними тушами, які могли обсипатись під очі, тому потрібно було завжди мати з собою дзеркальце.

Потім я перестала на довгий час користуватись тушами взагалі, і потім перейшла на свою єдину ідеальну та неповторну від Maybelline (https://club.makeup.com.ua/post/41444/) і загалом забула, що таке явище як обсипання взагалі існує.

Зазвичай я спочатку роблю макіяж (окрім помади), а тоді вже дозбираюсь, снідаю і біжу по справах чи на роботу. І от з цією тушшю я, як звинчно нафарбувалась , зробила всі справи, сіла малювати губи, дивлюсь в дзеркало, а під очима купа крихт, хоча (на секундочку) пройшло орієнтовно півгодини від нанесення, а мій вигляд дуже далекий від ідеального. І впродовж дня вона також обсипалась, тому постійно потрібно було моніторити, чи все окей і от це мені не сподобалось від слова ВЗАГАЛІ.

Бо свою Lash Sensational я нанесла зранку і наступний раз я буду дивитись на неї, коли змиватиму ввечері макіяж, і все, бо я знаю, що все на місці, війки довгі, розділені та підкручені, без осипашок.

Загалом на мені вона виглядає так. Нічого особливого, але як на щодень - це чудовий візуальний варіант, окрім звісно ряду "нюансів", я суто про візуал.

Тут також не без пригод)

Туш не водостійка, і перший раз я спробувала її змити просто теплою водою, я лише доторкнулась і розумію, що туш під дією води розчиняється, не потрібно ні терти ті очі, ні щось розчиняти і це стало дуже класним бонусом, бо я не фанатка тушей власне через демакіяж.

Але...я то все вмила, підняла очі, глянула на себе в дзеркало і усвідомила, що я стала пандою, це звісно не погано, але... Тому варіант змивання теплою водою я відкинула.

Тому, в разі, якщо попасти під невеличкий дощик, сніг, сплакнути, то будемо з підтьоками, як у фільмах 80-90х, де у всіх заплаканих жінок з очей чорні струмки текли. Туш від Maybelline також не водостійка, але я потрапляла і під невеличкий дощик і сльози підтікали, але жодних мазунів не лишалось.

Наступного ж разу взяла класично гідрофільну олійку, і неї все змилось вже точно, без цих чорних кіл. Хоча чисто по відчуттях, розчинається вона краще від контакту з будь-чим, але пігмент зі шкіри, змиваєтсья не суперохоче, тому краще розчинену туш стерти серветкою, а тоді можна продовджувати вмивання.

Загалом, я дуже взячна Мейкап за можливість тестувати нові продукти, це круто, захопливо та цікаво.

Але, на жаль, я не можу її рекомендувати. Бо якщо візуально вона справді виглядає симпатично, то по своїх характеристиках вона дуже і дуже програє, на мій особистий смак. Не відкидаю, що проблема може бути в конкретній партії, зміні формули чи просто не співпадінні моїх запитів і даної формули.

13 грудня, 2024
Nata_Po
13 грудня, 2024