Zhukovka

Мої досягнення 2024 #mybeautyachievements2024

Мої досягнення 2024 #mybeautyachievements2024

1. Парфуми мрії: Нарешті придбала свої улюблені парфуми Dolce & Gabbana "Dolce Garden" Це однозначно моє найголовніше задоволення🌸

2. Ідеальна червона помада: Знайшла найстійкішу червону помаду від Maybelline Vinyl 50, яка ідеально підкреслює мою красу.💄

3. Дослідження українських брендів: Познайомилась із понад 30 українськими брендами — це великий внесок у підтримку локального виробництва. Я цим пишаюся! 🇺🇦

4. Подарунок для матусі: Виграла подарунковий бокс від MakeUpClub на день Матері і зробила приємність своїй ненькі ❤️

5. Майстерність макіяжу:

-Нарешті навчилася малювати ідеальні стрілки — справжнє досягнення для будь-якої б'юті-любительки.

-Освоїла зйомку косметичних відеооглядів, що відкриває нові можливості для розвитку.🎥

6. Фінансова мета: Назбирала 8950 грн на косметику — чудовий результат для досягнення ще однієї мрії. Хотіла дійти ло 10 000грн, але самі розумієте - грудень 😅

7. Друзі у світі краси: Знайшла багато б’юті-подруг, з якими можна ділитися досвідом і надихатися.👭

8. Особистий ріст: Стала більш впевненою в собі завдяки власним досягненням і експериментам у сфері краси.💄

13 грудня, 2024
Zhukovka
13 грудня, 2024