Кондиціонер проти випадіння волосся Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control
Щось новеньке
Наносити кондиціонер на шкіру голови? Такого я ще не пробувала, але чом би й ні? Якщо використання зволожувального крему для обличчя може зменшити жирність шкіри обличчя, то чи може кондиціонер зменшити жирність шкіри голови? Цікаво!
Виробник обіцяє зменшення випадіння волосся при регулярному використанні шампуню та кондиціонеру з екстрактом сереноа. Невелике дослідження, результати якого опублікував виробник, показує збільшення кількості та маси волосся на 35% і зменшення шкірного жиру на 57% за 3 місяці використання шампуню, кондиціонеру та сироватки проти випадіння, котрі можна придбати в наборі. Звучить багатообіцяно. Осінній волосопад в мене вже закінчився, а значить час для тестування якраз підходить. Линька на зиму це нормальний процес і якщо придбати засоби від випадіння тільки коли вона починається, то з часом може здатися, що є результат, хоча насправді просто завершився природній процес.
Кондиціонер не містить силіконів, повний склад:
Aqua, Behenyl Alcohol (and) Cetearyl Alcohol (and) Hydroxyethyl Cetearamidopropyldimonium Chloride, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil (and) Phytosterols (and) Oleyl Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Niacinamide, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Sinensis Peel Oil, Panthenol, Benzyl Alcohol (and) Benzoic Acid (and) Dehydroacetic Acid.
В нас тут хороші жирні спирти, гліцерин, олії кокосу, мигдалю, макадамії, олія абіссінської гірчиці, ніацинамід, пантенол, екстракт зеленого чаю, чабрецю, календули, ефірна олія апельсину (хочу пахнути апельсином) та загадковий екстракт сереноа. Я цей екстракт раніше не зустрічалась, але з’ясувалось, що він доволі поширений в небюджетних іноземних засобах для волосся. Hillary пише:
“Екстракт карликової пальми сереноа є активатором волосяних фолікулів, що стимулює ріст волосся. Він робить волосся слухняним і легким у розчісуванні, підвищує його стійкість до механічних пошкоджень і регулює жирність волосся та шкіри голови, забезпечуючи здоровий баланс. Ваше волосся виглядає живим і доглянутим” та обіцяє, що формула кондиціонеру оздоровить волосся по всій довжині.
Об’єм: 250 мл, 500 мл
Термін для використання після відкриття: 6 місяців
Ціна: 427-534 гривні за 500 мл
Упакування: пластиковий флакон з дозатором
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Кондиціонер пахне не інтенсивно, запах солодкуватий. Він має легку текстуру, доволі довго я використовувала тільки бальзами й навіть була здивована тим, наскільки легше розподілити по волоссю кондиціонер. Його можна використовувати двома способами: як кондиціонер та як маску, тримаючи 10-15 хвилин. До 15 хвилин я не витримувала, але намагаюсь тримати подовше, наношу кондиціонер після миття шампунем на волосся та шкіру голови. Першого разу я дещо переживала, чи не стане шкіра голови жирною швидше ніж зазвичай після миття, але дійсно як і обіцяє виробник, волосся залишається свіжим довше. Кондиціонер легко змивається, під час змивання волосся слизьке на дотик, а після сушки воно лежить волосок до волоску, щодо прикореневого об’єму волосся, то він стає менше, якщо використовувати кондиціонер і для шкіри голови, але мені цей ефект подобається, тому що моє волосся вже довге і коли воно стирчить коло коренів одразу після миття це вже не має гарного вигляду, також я маю сиве волосся, яке, як відомо, більш жорстке і дуже любить стирчати в різні сторони, цей кондиціонер допомагає його втихомирити. Великим плюсом для мене стало те, що після миття з кондиціонером від Hillary моє волосся взагалі не електризується. Останнім часом така проблема виникла через взаємодію верхнього одягу зі светром та волоссям. Складно оцінити вплив на випадіння волосся в домашніх умовах, тим паче, що я використовую не весь комплекс, а тільки кондиціонер і використовую його всього місяць. Я точно можу сказати, що моє волосся не випадає та не ламається при митті, а така проблема в мене ще нещодавно була з іншим бальзамом, котрий я поміняла на Hillary й ця проблема пішла без жодних інших маніпуляцій.
Я щаслива, що цей кондиціонер потрапив мені до рук, волосся живе та гладке без обтяження, воно не електризується та не ламається, залюбки використаю цей засіб до останньої краплі.
Загалом, засоби від бренду Hillary мені сподобались.
Коментарі (0)