Viktoriia_Pr

Смак Різдва на губах - подарунковий набір Tink Magic Time

Смак Різдва на губах - подарунковий набір Tink Magic Time

Свята — це час, коли хочеться трохи дива. І для створення святкового настрою я вирішила порадувати себе подарунковим набором Tink Magic Time. Цей маленький скарб з ароматом Різдва став моїм улюбленим зимовим відкриттям цього сезону!

По-перше, його дуже приємно тримати в руках: упаковка святкова й одразу показує, що міститься всередині. Це дуже зручно і зрозуміло. А всередині - крем для рук і бальзам для губ у стильних баночках, які прикрашені новорічними малюнками. Міні-формат дозволяє завжди мати їх із собою, адже вони легко поміщаються навіть у найменшу сумочку. Я постійно ношу їх із собою й просто перекладаю з однієї сумки в іншу.

Щодня користуюся цими засобами й просто обожнюю! Єдиний невеликий нюанс: бальзам для губ трохи важкувато видавлюється, але це дрібниця порівняно з його перевагами.

Це справжня насолода для тих, хто любить новорічні аромати (а я якраз з таких людей😉). Крем для рук пахне апельсином і корицею — що може бути затишніше? Наносиш бальзам на губи, і здається, що на них оживає справжнє Різдво. А ще він має солодкуватий смак, який хочеться спробувати на зубок! Крем із маслом ши та колагеном ніжно зволожує й робить шкіру рук м’якою та гладенькою. До того ж, руки весь день пахнуть святковою магією.

Крем для рук:

• легко наноситься й повністю вбирається буквально за хвилину, не залишаючи липкості;
  • чудово зволожує, пом’якшує та робить шкіру більш пружною.

🍊 Бальзам для губ:

• попри щільну текстуру, добре розподіляється по губах;
  • зволожує, живить, захищає від морозу та вітру;
  • дарує ніжний догляд і створює захисний бар’єр.

Якщо шукаєте маленькі, але душевні подарунки для рідних або друзів, то новорічні набори від Tink стануть чудовим варіантом. І найприємніше — їхня доступна ціна. Завдяки вигідним акціям на MakeUp, такі подарунки можна обирати не тільки для себе, а й для всіх, кого хочеться порадувати на свята.

Мій вибір для цього сезону зроблено, і тепер кожен день пахне мандаринами й корицею. А що створює ваш новорічний настрій? ✨

Пропоную переглянути ще один варіанту подарунку в моєму попередньому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/58811/

Додайте трохи магії собі та близьким! 😊

14 грудня, 2024
Viktoriia_Pr
14 грудня, 2024