Бюджетна знахідка для сяйва шкіри
Освітлююча сироватка для обличчя 4в1 від Hydrasence
Це дійсно знахідка! Бо я знайшла цю сироватку у всім відомому боксику😉 Вона обіцяє освітлення шкіри, вирівнювання її тону та гарне сяйво на додачу. Тож я вирішила не відкладати задоволення і поринула у знайомство із сироваткою. Користуюсь вже понад місяць та ділюся враженнями🧡
СКЛАД
Сироватка містить 4 активних компоненти: кофеїн, екстракт грейпфруту, екстракт шипшини та екстракт обліпихи. Їх дія спрямована на освітлення та надання здорового сяйва шкірі.
Ще у складі є олія шипшини, гліцерин, екстракт конюшини, Вітамін Е (Tocopheryl Acetate), Вітамін С (Ascorbic Acid), Вітамін В5 (Pantothenic Acid), похідне сечовини (Hydroxyethyl Urea).
❗Майте на увазі: у складі також є Retinyl Acetate - форма вітаміну А, ацетатний ефір ретинолу.
КОНСИСТЕНЦІЯ, АРОМАТ
Сироватка жовтого кольору, консистенція густої водички. Швидко вбирається, не липне, не жирнить шкіру. Має смачний цитрусовий аромат.
Розхід дуже економний. За понад місяць регулярного використання 1 раз на день, залишилось ще більше половини пляшечки.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Використовую сироватку переважно зранку під зволожувальний крем та CC-крем з SPF, якщо виходжу вулицю. І з урахуванням приємної ціни, цілком нею задоволена, бо:
✨ Сироватка має класні компоненти у складі.
✨ Гарно зволожує шкіру. Часто навіть немає потреби закривати її кремом, але закриваю, бо опалювальний сезон і все таке.
✨ Шкіра після нанесення сироватки виглядає доглянутою та сяючою.
✨ Здається, що плямки після висипань проходять трошки швидше і тон рівніший.
Загалом це чудова бюджетна знахідка, що варта уваги👍
Та треба сказати, що у моєму догляді є й інші файні засоби, наприклад: крем та сироватка від Mermade, сироватка з бакучіолом від Luff (про неї ще не розповідала) та масочки від NanoCode. Тому зволоження та сяйво є результатом комплексної роботи. А поки відкладаю вбік свій звичний догляд, бо починаю знайомство із засобами "Сяйво шкіри" від La Grace і хочу скласти максимально об’єктивні враження😉
Дякую, що завітали 🫶
Коментарі (0)