saybeautyk

Великий допис про новинки

Великий допис про новинки

Я знову на парфумерних вилазках знайшла цікавинки, тому поспішаю вам про них розповісти)

По-перше - у Lanvin вийшов новий аромат!

Для любителів бренду, а особливо аромату Modern Princess, бренд випустив фланкер - Modern Princess in Jeans.

Аромат випущений у 2024 році, я до цього його ще не бачила) не можу сказати, що я прям велика фанатка даного бренду, в них на мій смак є лише один аромат - Jeanne, який був ароматом моїх шкільних років, але про це розповім якось окремо)

Щодо Принцес: класична сучасна принцеса мені звучить дуже ніжно, для мене це аромат підлітків чи зовсім молодих дівчат років 20) хоча, звичайно, насправді він універсальний і красивий, носибельний для всіх вікових категорій та всіх сезонів.

Піраміда Modern Princess:

• червоне яблуко, червоне смородина

•фрезія, жасмин

•ванільна орхідея, білий мускус, біла деревина

Цей аромат настільки ніжний, що зливається зі шкірою та зі свою власницею, він майже не відчутний ні для себе, ні для оточуючих. Така собі дійсно принцеса, маленька фея)

Тим часом що нам розкаже Принцеса у джинсах?

Піраміда аромату тут вже зовсім інша:

•бергамот, мандарин

•синій гіацинт, жасмин самбак, троянда

•мускус, бензоїн

Аромат звучить зухваліше, він більш травʼяний і зелений, гарно відчувається гіацинт - я люблю дану весняну квітку, вона в мене асоціюється з приходом тепла і добра.

Якщо коротко, то це зелено-деревний аромат з легким квітковим флером) якщо Modern Princess сподобається у 90% випадках всім, то про Modern Princess in Jeans я такого сказати вже не можу, бо він розрахований на більш вузьку аудиторію.

Якщо ви з мого опису подумали, що аромат йде в більш чоловічий - то ні, він абсолютно точно жіночий) просто більш виразний, дзвінкий і нахабний, ніж класика.

Любите Сучасну принцесу?

Ну і також зробила для себе відкриття у бренду Cherruti - я є величезною фанаткою аромату 1881, хоч і не маю його у своїй колекції навіть в мініатюрі, але все одно захоплююсь.

Це така красива пудра, що я не можу передати словами ✨вона сподобається не всім, бо має відголоски вінтажу і багато хто відзивається про цей аромат як «парфум для бабусь»🤪але я не можу так сказати, бо для мене цей парфум наче як якийсь королівський, я чомусь уявляю його саме на Кейт Мідлтон (хоча вона взагалі по іншим ароматам і є фанаткою бренду Jo Malone), або ж цей парфум міг би підійти для героїнь серіалів Абатство Даунтон чи Бріджертони)

Та виявляється, що 2023 року у бренду вийшов фланкер під назвою 1881 Rêve De Roses, а я його побачила лише сьогодні і змогла затестити)

Показую порівняння композицій - справді два абсолютно різні парфуми. На першому слайді піраміда класичного 1881, на другому - Rêve De Roses.

Тож Rêve De Roses на мою думку - це така кисленька, цитрусова троянда, з нотами ніби як розрізаного стебла. Дуже красивий аромат, звучить він благородно, не «компотно» і є достойною альтернативою класичного 1881, нічим не гірше 💫

Тепер хочу обидва ці аромати собі в колекцію, потрібно пошукати хоч фірмові семпли, бо звучать обидва ну дуже гарно.

Проте особисто для себе я все ж таки обрала б класичний варіант, бо пудра - це точно аромати про мене)

14 грудня, 2024
saybeautyk
14 грудня, 2024