ViKhur

Акційні покупки та багато нового

Акційні покупки та багато нового

Цьогорічна чорна п'ятниця мені сподобалась

До прикладу, минулого року я взагалі нічого не купляла чи то просто я цього року розішлася не на жарт😆

Ну і звичайно членство в спільноті мейкапу теж не проходить безслідно - мені тепер все треба.

Тонер Celimax - це молочний тонер, який зараз дуже популярний. 370 грн. на "популярному сайті" з безкоштовною доставкою.

запобігає надмірній сухості шкіри
зволожує та живить шкіру
робить шкіру м’якою, свіжою та сяючою
підготує шкіру для застосування спеціальних засобів
підтримує оптимальний рівень pH шкіри.

Banila Co.clean it zero original - гідрофільний бальзам, на нього була ціна 180 грн. за 50 мл. Ну блін, шкода не взяти.

Зараз користуюся гідрофільною олією від Iunik, і от цей Banila Co. в порівняні з олією просто казка. Шкодую що не взяла 100 мл, здається ціна була 350 грн.

Гідрофільний бальзам від Heimish класичний.

Теж спокусилася на ціну - 435 грн за 120 мл. Це класний засіб, крута ціна. Плюс зможу порівняти ці дві легенди - Banila Co. проти Heimish.

А от декоративку дійсно мені потрібно було поновлювати

Все крім тіней, брала по безкоштовній доставці з "популярного сайту".

Тіні від Eveline давно хотіла, якось тестила офлайн. Спаркли дуже гарні, вологе сяйво. На мейкапі була знижка 165 грн. Вони завжди дорожче були.

Румяна від Pastel вперше пробую. Гарний відтінок. Тримаються цілий день, але пилять сильно. Але ціна 140 грн. все пробачить.

Бронзер/хайлайтер від Catrice 160 грн. Теж пилить, але відтінок не рудий, хайлайтер хороший- вологе сяяння, без великий блискіток, я таке не люблю.

Олівець для брів від Catrice 020 відтінок. Для блондинок.

14 грудня, 2024
ViKhur
14 грудня, 2024