Скромні викидушки грудня
Що буду повторювати, а що ні?
Перші викидушки цієї зими! Звільнюю простір для нових баночок) Назбиралось не дуже багато,але все ж поділюсь)
Першим, що зікінчилось це ось такий класний парфумований лосьйон для тіла. Сподобався, однозначно треба буде повторити. Аромат суперовий, солодкий, не приторний. Макадамія та троянда, дуже цікаве поєднання. Але більше за все подобається його дія, він нереально гарно зволожує тіло та "просякує" шкіру чудовим ароматом. Зазвичай, найчастіше використовую влітку.
Другою в списку є ця баночка! Про Тесорі не треба багато говорити, це мега класний бренд зі "смачними" на аромат засобами! Я напевно перепробувала всі аромати цього кондиціонера! На нашому улюбленому Мейкап можна придбати ще багато крутезних плюшок як для тіла, так і для дому від цього бренду. Рекомендую!
Також раджу звернути увагу на аромадифузори цього бренду. На MakeUp вони значно дешевші ніж у інших магазинах!
Ох, ці улюблені маски від Jigott! Не дорогі, дієві та пахучі! Медова, мабуть моя улюблена, бо вже цього аромату у мене було найбільше. Раджу їх замовити тут і побільше, під фото залишу їх спектр ароматів цих ампульних масочок.
Вони гарно зволожують обличчя, мають чудові аромати і за 20 хв носіння на обличчі, ніби - 5 років. Однозначно буду повторювати.
Думаю, що кожна з нас має в арсеналі засоби для боротьби з пушком на тілі. Буває таке, що я не встигаю до свого майстра депіляції (віск), тому дома використовую такі засоби. На жаль, одну баночку забула сфотографувати, але позначу її. Це віск для домашнього догляду від Veet з екстрактами ефірних олій.
Раджу цей віск розтоплювати на водяній бані, бо таким чином він не втрачає своєї правильної здатності до роботи, бо ще можна топити в мікрохвильовці, але дівчата, я вже багато років маю цей віск і дома, і ось недавно вперше вирішила застосувати мікрохвильовку. Для його розтоплення буквально 10 секунд вистачає, але!!! якщо перетримати, то віск може закипіти, це раз, а друге, як я зрозуміла зі свого досвіду, він може втратити свої властивості.
Я була перетримала його, дала йому охолодитись, він не був гарячим, але як нанесла його на пахви, то все, був страшний опік. Це було повне фіаско.
Висновок- віск класний, але топити тільки на водяній бані! У коробочці є також стпеціальна дерев`яна лопатка для нанесення з індикатором (гаряче не гаряче, якщо гаряче, то синіми літерами з`являється NO!) Додатково є спеціальні смужечки для видалення волосся. Тож цей віск однозначно рекомендую!
Крем для депіляції від Евелін. Я люблю цей бренд, але крем для депіляції розчарував. Не дієвий, має різкий аромат. Волосся на ніжках не видаляє так, як треба. Не сподобався, більше брати не буду! Закінчився і добре.
Закінчився аромадифузор у ванній кімнаті. Класний, є аналогом якогось дорогого парфуму, але не можу згадати якого саме. Пахне дуже ніжно, для ванної кімнати саме те!
А ця шампунька і маска окрема любов! Салонний догляд за волоссям дома. Вимиває волоссячко аж до скрипу!
Італійський бренд, ці шампуні відносяться до професійного догляду!
А аромат, то взагалі окрема, шикарна історія: дорого в міру солодко з макадамією.
Люблю я Буржуа, класний бренд, але щось цей тональний засіб підвів у плані того, як лягає на шкіру.
https://club.makeup.com.ua/post/48524/ тут опис детальний.
Люблю його колір, а от до текстури багато питань. Навряд чи зараз буду його повторювати.
Еххх закінчився один з улюблених кремчиків. Раніше я багато писала про цей бренд.
https://club.makeup.com.ua/post/49125/ Тут про цілу лінійку
https://club.makeup.com.ua/post/47478/ Тут окремо про кремчик.
Цей бренд заслуговує окремої уваги. Люблю його!
І Звісно закінчився улюблений Бішофіт!
Я не уявляю своєї зими без цього засобу. Магній, як ніколи зараз так потрібен огранізму. Роблю ванночки згідно з курсом, який написаний на етикетці. Цей засіб допомагає зняти біль у шиї ( в мене проблеми у шийному відділі хребта),знімає напруження, втому. Допомагає впоратись з тривожністю. Це просто диво-кристалики. Раджу!
Коментарі (0)