Beautiful land💞

Гель для душу — Mr.Scrubber Frozen cranberry.

Гель для душу — Mr.Scrubber Frozen cranberry.

Мої перші враження про цей боксик починаються з гелю для душу.

Хоча це лише початок знайомства з наповненням, вже хочеться поділитися деякими думками. Якщо ви хочете дізнатися більше про весь вміст боксику, переходьте за посиланням https://club.makeup.com.ua/looks/58920/

✦✦✦ ДИЗАЙН ТА ПАКУВАННЯ ✦✦✦

Дизайн цього гелю для душу одразу переносить у святкову зимову казку. Упаковка виглядає не просто сучасно та яскраво — вона створює відчуття маленького свята у вашій ванній кімнаті.

Округла та гладка пляшка з глянцевою поверхнею приємно лягає у руку, наче спеціально створена для того, щоб стати частиною вашого зимового ритуалу.

✦✦✦ КОНСИСТЕНЦІЯ ТА ТЕКСТУРА ✦✦✦

Його консистенція ідеальна — середньої напівгустоти, завдяки чому гель чудово наноситься на губку для миття. Гель для душу має гладку текстуру, що дарує приємні відчуття під час використання.

Аромат просто вау, але мені він здався вишневим. Не знаю чому, але я відчуваю запах вишні, а не журавлини. Тут я трохи розгублена, адже, можливо, справа в моєму сприйнятті аромату.

Колір дуже гарний — ніжно-рожевий, що додає гелю особливого шарму.

В чому особливість?

Його унікальна формула з натуральними оліями (персикової та виноградної кісточки, макадамії та авокадо) забезпечує ніжне очищення без сухості та стягнутості шкіри. Бетаїн зволожує, розгладжує та захищає шкіру від подразнень, а гладка кремова текстура перетворює звичайний душ на момент турботи й комфорту.

✦✦✦ ВРАЖЕННЯ ✦✦✦

Він не тільки класно очищає шкіру, але й робить її неймовірно м'якою і зволоженою. Після нього я не відчуваю стягнутості чи сухості, як буває з іншими гелями. Шкіра залишається зволоженою та м'якою на дотик.

Піниться він чудово — утворюється така густенька кремова піна, яка легко наноситься і дарує приємні відчуття під час душу.

А аромат... ну, він просто вау! Хоч і написано, що це журавлина, я чомусь відчуваю щось вишневе. Не знаю чому, але мені дуже подобається. Відчуття свіжості залишається навіть після душу.

І ще, упаковка просто святкова!

Тому цей гель — ідеальний варіант для щоденного використання або навіть як подарунок.

14 грудня, 2024
Beautiful land💞
14 грудня, 2024