alena.rosee

Гурман Гід | Gourmand Dreams FCP

Гурман Гід | Gourmand Dreams FCP

Всім привіт! 💕

Бачу по статистиці, що читачам подобається ідея бюті добірок на різні категорії продуктів, тому з радістю побуду Б'юті Гідом і тепер познайомлю вас з колекцією Gourmand Dreams від бренду Fantasy Commutiny Perfumes. 🍭

Тут на відео я вже показувала  цю колекцію:

https://club.makeup.com.ua/looks/55040/

Тут в мене 3 повторозміри та семпли.

Почну з карамельного, бо на нього я вже робила допис, додати нічого - він фантастичний та розкішний, все як я люблю, без простоти чи приторності.

Допис тут:

🧡https://club.makeup.com.ua/post/56506/

VANILLA SIP & SWEET СARAMEL

Верхні ноти:  Ваніль, Мигдаль

середні ноти: Тоффі

базові ноти: Пудрові ноти та Сандал

🔥Рівень Солодкості : 7 з 10.

✨ Шлейф: високий.

CONDENSED MILK & NUTTY COOKIЕ

🥛

Верхні ноти: Згущене молоко, лісові горіхи

Середні ноти: Кокос

базові ноти: Карамель

Як я і казала в першому відео - це аромат дитинства, такий безтурботний , наївний, затишний.

Моя бабуся колись вдома варила згущене молоко і закривала його в банках як консервацію , пахло саме так, так як молоко було високого % жирності бо домашне, виварене з карамелізованим цукром, дуже смачно, солодко, по-дитячому, хочется взяти домашню булку, намастити цей крем і з чаєм та задоволенням зїсти)))

Кокос саме тут відчувається майже непомітно, я нелюблю яскраві кокосові віддушки в косметиці, але тут кокосик саме натуральний, саме горіх, а не хімічний кокос чи кокосова стружка.

Аромат досить близько сидить до шкіри, окутує, не має такого шлейфу як карамель, для мене це 100% домашній аромат гарного настрою і затишку.

🔥Рівень солодкості 10 з 10.

✨Шлейф: тихий

APRICOT WHISPER PEONY & ALMOND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Верхні ноти: Нектарин, Цукерки

Середні ноти: Абрикоси з вершками, Ваніль, Лимон

Базові ноти: Тютюн, Папірус, Сосни та Ветивер

Цей аромат для мене виявився спірним, тому він переїхав до мами, він їй сподобався більше ☺️

Аромат 100% унісекс, мені пахне саме абрикосами сухими, тобто курагою та сумішаю горіхів.

Аромат терпкий, суховат, досить серйозно так звучить.

Добре відчувається нотка і тютюну, точніше сухого листа тютюну і папірусу, саме ці компоненти додають аромату настрою , іноді можна відчути відтінки абрикосового тютюну з травяно-жирною ноткою в базі , за яку часто відповідає ветивер

Цей аромат я бачу і на жінках, і на чолокіках, він гарно скроєний, як діловий костюм, але повинен знайти свого поціновувача.

🔥Рівень солодкості: 5 з 10.

✨Шлейф : високий

FROSTY BERRY & BLISS CAKE

Верхні ноти: Чорна смородина, Конвалія та Бісквіт

Середні ноти: Чай та Рис

базові ноти:  Кедр та Білий мускус

Я обожнюю чорну смородину і бісквіти, авжеж їсти, ахаха, в парфумерії нотку бісквіту можна зустріти не так часто, а смородина досить спірний компонент.

Аромат розкривається кислими перетертими ягодами саме чорної смородини, з її терпкістью та прекрасним ароматом, але майже одразу аромат починає становитись більш кремовим та десертним.

Так само пахне смородиновий чизкейк, парфум звучить гурмансько і не банально,, так цікаво, немов ви і їсте цей десертик, і навколо все в тортиках, при цьому відсутне перевантаження носа, все в міру, все гармонійно.

База дуже цікава, я б сказала сучасна, навіть щось подібне є у Монталь та Мансери.

І ще важливий момент: смородина якісна і не пахне котиками (як буває в інших парфумах) 🤭

🔥Рівень солодкості 7 з 10.

✨Шлейф: середній

CITRUS BREEZE & DARK RUM

Верхні ноти: Pepsi та Лайм

cередні ноти: Кориця та Яблуко

базові ноти: Кедр, Білий перць та Кардамону, Ром

Цей аромат ддя мене є чоловічим, на собі я його не бачу, хоч і пробувала носити пару раз, але точно ні, бачу на чоловіках, ну або на жінках, яким дуже подобаються унісекси в сторону чоловічих пряно-фужерних  ароматів, такі собі леді з непередбачуваним характером) Або я б такий аромат носила якщо б хотілось показати себе ну дуже серйозною пані 🤭

Авжеж скільки людей , стільки і думок, тому цей семпл перейшов до чоловіка)

Парфум розкривається яскраво, дійсно соковита, з бальбашками, Пепсі з долькою лайму. 🍋‍🟩

Я люблю цей напій, але без лайму, та вперше бачу, точніше чую, щоб так гарно та точно був переданий аромат саме цього напою. У Кіліан є аромат Бойз, точніше був , у кульках, там була нотка Коли, але вона була лише на старті, тут же Пепсі на протязі декількох годин уж точно.

Аромат трошки теплішає згодом, стає більш затишним, проявляються кулінарні спеції по типу кардамону, нотки рому як такової не дуже відчуваю, але вона формує базу та тримає ту Пепсі ноту на плаву.

Парфум дуже цікавий та оригінальний.

🔥Рівень солодкості 3 з 10.

✨Шлейф: середній

Авжеж, комусь щось подобається більше, комусь менше, я лише написала свої враження від тестування, але можу точно сказати, що безпрограшний варіант - це взяти набір семплів. 🤩

Це вигідно, цікаво та дає змогу познайомитись з кожним ароматом саме на своїй шкірі, бо знаєте, хімія шкіри це таке особисте, що вгадати ніяк)

Сама колекція вийшла дійсно оригінальною , це не дюпи, не явні клони, це повноцінні гарні композиції з якісних компонентів.

Ви пробували?

Рекомендую спробувати 🤩

14 грудня, 2024
alena.rosee
14 грудня, 2024