Алла

Зелений чай на варті вашої зволоженої шкіри

Тонери з’явилися в моєму житті не так давно, але посіли там вже постійне місце. Холодне зимове повітря, опалення в квартирі - все це висушує шкіру. У мене і так зараз відбуваються вікові зміни, тому зайві зморшки ні до чого.

Саме тому на моїй поличці з’явився цей зелений красень. Тим більше, що корейську косметику рекламувати зайве не потрібно.

Отже, що обіцяє виробник.

Бренд: Benton

Серія: green tea line

Група товару: тонер для обличчя

Призначення: відновлення, від подразнень, зволоження, тонізування

Інгредієнти: зелений чай

Аромат: зелений чай

Час застосування: універсальний

Класифікація: натуральна

Тип шкіри: всі типи

Країна ТМ: Корея

Зроблено в: Корея

Догляд за шкірою обличчя – справжній ритуал, а суворе дотримання всіх його етапів – простий рецепт краси та молодості. Для прихильниць корейської системи догляду та всіх, хто розуміє важливість зволоження, створений тонер для обличчя з зеленим чаєм відомого бренду Benton. Завдяки збалансованій формулі й активним компонентам (гідролату зеленого чаю, екстракту центели, хауттюйнії та кори чорної верби) засіб наповнює шкірний покрив живлющою вологою, попереджає її втрату і тонізує. Результатом регулярного застосування б'юті-продукту стане ніжна, гладенька і наповнена природним сяйвом шкіра.

Особливості Benton Deep Green Tea Toner:

- підходить для всіх типів епідермісу, особливо зневодненого і схильного до чутливості;

- легка водяниста консистенція;

- не залишає липкості та відчуття плівки;

- всотується дуже швидко;

- дарує приємну свіжість і охолодження;

- забезпечує пролонговане зволоження;

- ідеальний варіант для методу «7 шарів» (послідовне нанесення засобу для тривалої гідратації);

- нормалізує роботу сальних залоз і звужує пори;

- заспокоює і знімає запалення;

- відновлює нормальну мікрофлору шкіри;

- запобігає розвитку бактерій, що провокують появу акне;

- дерматологічно протестований;

- не містить парабенів, штучних ароматизаторів і барвників.

Використання:

попередньо очистіть шкіру, вилийте невелику кількість тонера на долоню і рівномірно нанесіть його на обличчя легкими рухами до повного всотування. Можете повторити нанесення, щоб отримати інтенсивніше зволоження. Також можна змочити ватяний диск тонером і акуратно протерти обличчя.Після нанесення тонера продовжуйте ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням есенції, сироватки та / або крему.

Враження

Тонер мав консистенцію та вигляд молочка, практично без аромату. Я наносила ватним диском. Шкіра реально ставала більш зволоженою, без липкості. Розходувався економно.

Окрім цього, я дуже люблю зелений чай, багато його п’ю, знаю про його цілющі властивості, тому чому б його не вживати і зовні?)

Придивлятимуся і до інших засобів цієї торгівельної марки.

Всім добра.

14 грудня, 2024
Алла
14 грудня, 2024