HONEY INTENSIVE HAIR CARE: Медова історія по догляду за волоссям!
Огляд Daeng Gi me Ori «🐝Медова лінійка»
Hello-hello) girls🥰
Чим ближче до свят, тим більше настрою на тепло та затишок))Затишні козі пледики) чашки та арома свічки зігрівають, але є і інша сторона: холод, вітер, сніг, опалення, шапки, загалом ....волосся в шоці)))
Тому в зимовому пору року волоссячко та шкіра голови точно потребує особливого догляду. Хочеться більше зволоження, відновлення, блиску і ніякої статики!))
Я, як Make Up club girl, просто не змогла оминути ці засоби, про які сьогодні розповім)
Адже про них так багато говорять в клубі)...
Daeng Gi Meo Ri – це відомий корейський бренд, особливо їх фіолетова лінійка, хоча я не користувалася нею, але от медова лінійка дуже зацікавила)) Лише погляньте на ці баночки)))ну дуже мило та естетік))🍯
У мене з цієї лінійки шампунь та маска.
Засоби містять у складі натуральні компоненти,трави, екстракт алое, та саме екстракт меду, який відомий своїми зволожуючими та живильними властивостями, екстракт женьшеню та зеленого чаю.
Взагалі основні функції цієї лінійки – це покращення стану волосся після регулярного використання. Особливо підходить для сухого та/або пошкодженого волосся, для відновлення і зміцнення.
У складі медової лінійки шампуню та маски Daeng Gi Meo Ri точно присутній ментол або інші охолоджувальні компоненти. І такаак, аромат лінійки зовсім не про мед)): а саме трави та ментол, приємний, освіжаючий, спочатку досить незвичний.
Ментол доречі часто використовується в косметичних засобах для волосся, оскільки він може стимулювати са саме кровообіг до шкіри голови і надавати освіжаючий ефект. Особливо відчувається він мені у масці.
Тепер розберемося по текстурі:
- шампунь дійсно максимально нагадує мед чи карамель по текстурі, не рідкий і не густий, гарно піниться. Я зазвичай використовую 2-3 рази на тиждень, для щоденного догляду може підсушити шкіру голови.
- у маски текстура не є супер плотною чи рідкою, більше текстура кондиціонеру. Але є важливий момент: щоб побачити від неї ефект потрібно тримати, 10-15 хв, як зазначено, інакше ти не побачиш результату.
P.S🥰
Ці продукти, як не мене , однозначно варто спробувати, та і ціна погодьтеся, girls) у них доступна на сьогодні. Це гарний базовий догляд, який не створює звісно вау ефекту, але і не відчувається якось неприємно під час використання.
Якщо ти теж спробувала, пиши, ділись) Буде цікаво, адже ці корейські засобами по доглядуза волоссям , особливо медова маска – топ у багатьох дівчат за відгуками)
Коментарі (0)