Anna_feerie

#mybeautyachievements2024

Буду відвертою - я не складала списку цілей на 2024, бо основною метою для мене було вижити та зберегти здоровий глузд, та все одно, як виявилось, маю багато досягнень, якими хочу поділитись сьогодні, адже саме 15.12.2022 я написала свій перший допис в спільноті❤️. Деякі пункти будуть за 2 роки, але більшість - все ж за 2024)).

Тож, поїхали!

Я дуже чекала, щоб до моєї річниці кількість фоловерів сягнула 400, але станом на зараз вже навіть трошки більше). І це саме постійні читачі, загалом їх точно набагато більше, адже дописи читають і покупці інтернет-магазину Makeup, і люди, що побачили цікаве фото в Гуглі). Завжди приємно бачити, як твоя робота привертає до себе увагу, тому я дуже вдячна кожному, хто мене читає😘.

2. Підтримка

Ваша підтримка просто нереальна, причому мова не тільки про вподобайки та коментарі, а й про особисте спілкування. Взяти хоча б квітковий конкурс, фото з якого на заставці цього допису - після нього я зрозуміла, що в мене набагато більше друзів, ніж я могла собі уявити, дівчата, ви неймовірні! 💜 А ще окрема моя гордість - це запити в дірект від людей не з нашого клубу, зазвичай мене питають поради на тему здоров'я та догляду за чутливою шкірою, і на кожне таке повідомлення я намагаюсь відповісти максимально детально. Саме через такий фідбек продовжую писати в підбірку #feerie_health, хоч такі статті забирають максимальну кількість часу та сил, але я щаслива мати можливість ділитися своїми знаннями та досвідом🥰.

Завжди вважала саме тексти своєю сильною стороною, але дивлячись на шикарні фото в Клубі, захотіла й сама створювати більш якісні світлини. Дуже допомогли в цьому поради красунь Vikulyk , Strange Love , Alina_Demchenko та моєї подруги-фотографа, яка періодично на пальцях роз'яснює мені фото-абетку)).

Також тепер я маю Led-світло та фони, завдяки яким зйомки в осінньо-зимовий період вже не такі безнайдійні😁. А ще я навчилась робити макро очей та губ, щоб було добре видно деталі макіяжу та відтінки продуктів, це прям перемога перемог)). В каруселі додала деякі з улюблених фото цього року (старі не стала сюди кріпити, але якщо хочете, можете погортати мій блог і посміятись з перших фото при поганому світлі)).

Тут дуууже цікаво)). Адже я нетиповий блогер, що має далеку від ідеалу шкіру, притому фотографує її макро та знаходить підходящий догляд та декоративну косметику. І багатьом відгукується те, що я пишу в колонці #feerie_rosacea, адже людей з реактивною шкірою, як виявилось, доволі багато.

В першій каруселі покажу фото з минулого, 2023 року: я чесно передивилась свої відгуки, десь я тестувала санскрін, десь показувала дію заспокоюючого крему, але так чи інакше - вони дуже показні, щоб зафіксувати стан мого обличчя🙃.

В 2024 я мала як загострення стану, так і разючі позитивні зміни, адже мені вдалося значно зменшити почервоніння на обличчі, укріпити захисний бар'єр, тож зараз моя шкіра більш стійка до перепадів температур і капіляри поводяться краще, ніж раніше).

А ще мені вдалося зменшити візуальний розмір пор - оце прямо моя неочікуваність, але така ж приємна)). Фото знову ж таки взяла зі своїх дописів 2024, зважайте на те, що в 24му якість світлин вища, тут вже знімала на 2х основної камери, та навіть враховуючи цей факт, все одно помітно покращення. А якщо не дивитись на мене через лупу, то я просто злегка рожевощічка😁.

А ось це я сьогодні повернулась з вулиці, 0 макіяжу, холодна вітряна погода - і майже не помідорка😆.

Буду відвертою, це не всі флакони, які з'явились у мене в 2024му)). Але ж який це кайф, розширювати свої ольфакторні вподобання та вчитись управляти емоціями, настроєм та враженнями від ароматів! Я намагаюсь тримати себе в руках, не купую одразу все, що хочеться, знайомлюсь з пробничками (за це окрема подяка Мейкапчику та його акції Wonder Boundle), а вже потім приймаю рішення.

Ще одне надбання - це малювання на обличчі за допомогою аквагриму та аквалайнерів. Дуже захоплююче та водночас доволі непросто, адже обличчя та тіло зовсім не таке зручне полотно, як папір або холст)). Але я кайфую від створення образів і обов'язково продовжу розвиток в даному напрямку😎.

Насправді це я помітила якось випадково, адже нічого не робила цілеспрямовано саме для нігтьової пластини)). Але раніше мала таку проблему, як білі цяточки, які не сходили місяцями, плюс на великих пальчиках нігті мали трохи хвилясту поверхню. Це відбувається через дефіцит білку, нестачу заліза та вітамінів. На фото зі старих дописів добре видно.

Тож тепер вони виглядають гладкими та здоровими, а білі цятки зникли).

Цього року мені вдалося значно просунутись у вирішенні питань хронічних захворювань ШКТ, і станом на зараз я вже 2 місяці живу без ліків, які змушена була приймати протягом 8 (!) років. Це не швидкий шлях, але для мене це супер класний результат❤️. Бонусом отримала більш чисту шкіру та ідеально налаштований жіночий календарик (обов'язково зроблю на цю тему великий допис, а може й не один, бо дівчата просили тему шлунку)).

Ось такі вийшли в мене пункти, дуже радію, що змогла досягти успіхів в різних б'юті-напрямках і не збираюсь зупинятися). Хоч, звісно, маю і те, що хотілося б покращити: наприклад, більше тренуватись, адже поки в мене не виходить вибудовати регулярний графік (хіба що прогулянки з псинулею в нас по графіку)). Також минулий новий рік я зустрічала з більш комфортною вагою, а зараз знову незаплановано схудла, але тут може ще й лікувальна дієта зіграла свою роль, бо моя ендокринолог призначила мені здорове харчування, а на ньому якось особливо не набереш, хоч я й не завжди суворо притримуюсь 😆).

15 грудня, 2024
Anna_feerie
15 грудня, 2024