Yustal

Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner

Спершу я була дещо розчарована цією покупкою, але з часом мені захотілось про нього розповісти.

Передісторія: тоніки та тонери не часті гості в моїй рутині, влітку я використовую тільки сонцезахисний крем, а взимку настає час для багатошаровості. Також, в мене сироватка з аскорбіновою кислотою у порошку, котру можна розчиняти у воді, а можна у тоніку чи сироватці. Сироватка має кислий pH і, якщо її розчинити у воді, він зберігається й ця суміш трохи пощипує мені шкіру, а якщо розчинити її у тоніку, то суміш матиме pH тоніка й буде відчуватись більш комфортно, саме для цього мені й знадобився тонік. Я не дуже люблю їх використовувати вдень, тому що маю комбіновану шкіру й тоніки вкупі з іншим доглядом та тональним кремом роблять ніс більш масним, але це не стосується тоніків та сироваток, які містять у своєму складі згущувачі, котрі навпаки вбирають надлишок жиру. Коли я про це дізналась мені більше захотілось спробувати згущений тонер ніж водянистий.

Тонер-есенція Pyunkang Yul Essence Toner має дуже короткий склад:

Astragalus Membranaceus (Huang Qi) Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

У складі екстракт кореня астрагалу, два зволожувачі, водорозчинний силікон, два згущувачі або як їх ще називають — регулятори в’язкості та амінокислота аргінін. Екстракт кореня астрагалу має антиоксидантну, протизапальну, антисептичну та регенерувальну дію.

Об’єм: 30 мл (є в інших)

Термін для використання після відкриття: 12 місяців

Ціна: 75-139 гривень

Упакування: затемнена пластикова пляшка з паперовою наклейкою та кришкою, що закручується

Термін придатності не був вказаний на мініатюрі.

МОЇ ВРАЖЕННЯ:

Мене дуже здивував розмір цього засобу, тобто я розуміла, що замовила всього 30 мл, але це найменша пляшка, що в мене є. Для порівняння на фото сироватка 15 грамів та сироватка об’ємом 30 мл. Тонер має консистенцію рідкого гелю, взагалі, зважаючи на високу концентрацію активного компонента у складі, а це тонер без додавання води й на першому місці у складі екстракт кореня астрагалу, він міг би називатись і сироваткою )). Тонер не має запаху, він економічний: на все обличчя мені вистачає трьох крапель, чотири це вже з “запасом”. Порошок вітаміну С добре розчиняються в ньому і суміш дуже зручно наносити завдяки консистенції тонеру. Тонер зволожує шкіру, хоч і не максимально, гарно поводиться у взаємодії з кремом, не робить шкіру масною, шкіра стає м’якою та шовковистою на дотик, а також я відчула ефект покращення кровообігу та навіть побачила його — вже понад рік в мене одна ділянка шкіри на обличчі була світліша за решту шкіри, дерматолог сказав, що причиною є порушення кровообігу й не зміг допомогти з цим питанням, а тонер Pyunkang Yul зміг! Фізично я відчувала зміни у кровообігу в капілярах тільки після першого нанесення, потім в мене не було відчуття, що от кров активніше циркулює після нанесення тонеру, але рівномірність кольору обличчя покращилась. Так я подружилась з цією манюнею і найменший засіб в моєму догляді зробив велику справу. Зараз я використовую його тільки в ті вечори, коли наношу вітамін С, розтягую задоволення.

15 грудня, 2024
Yustal
15 грудня, 2024