оМЕГА крута альгінатна масоч ка
"Омега 3" з екстрактом журавлини для активного зволоження та живлення шкіри від La Grace
Ранок особливо приємний, якщо починати його з альгінатної масочки. Бо якісна маска подарує не тільки приємні відчуття, а й більш бадьорий та свіженький вигляд. Мене дуже зацікавили масочки від французького бренду La Grace, тож у цьому дописі давайте разом дослідимо одну з них - "Омега 3" з екстрактом журавлини😉
СКЛАД
З найцікавішого масочка містить:
- Glucose - глюкоза - зволожує, покращує колір обличчя та навіть регулює роботу сальних залоз
- Algin - натрієва сіль альгінової кислоти, одержуваної з морських водоростей - очищує, стимулює кровообіг, зволожує шкіру
- Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Powder - порошок насіння журавлини - багатий вітамінами та Омега 3 і 6 жирними кислотами, природний антиоксидант, підтримує молодість шкіри.
ЗАМІШУВАННЯ, НАНЕСЕННЯ ТА ЗНЯТТЯ
Масочка ніжно-рожевого кольору і пахне ягідками.
На 25г маски потрібно всього 35мл рідини. І ось тут починається цікавинка! В процесі замішування масочка починає ніби пінитись. Знаєте, колись були такі йогурти в баночках (може, й зараз є), що за тексту рою такі ніби повітряні, збиті. От мені текстура маски “Омега 3” нагадала саме такий йогурт! А гарний рожевий колір і солодкий ягідний аромат ще більше підсилюють цю схожість😋 Ну дуууже приємна текстура.
Масочка швидко замішується до однорідності. Не тече в процесі нанесення. І вчасно застигає.
Через 20 хвилин після нанесення легко знімається одним пластом.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Маска "Омега 3" дуже потішила ефектом:
🩷 ранковий набряк зменшився
🩷 об личчя виглядає бадьоріше
🩷 пори чисті та візуально звужені
🩷 тон рівніший (рожеві плямки на шкірі - то я саме перед масочкою вирішила дещо піддавити😁)
🩷 шкіра зволожена і приємна на дотик
За ефектом "Омега 3" від La Grace подібна до інших якісних альгінатних масочок, але завдяки супер швидкому та приємному процесу замішування й нанесення, вона точно дуууже варта уваги. Тож щиро рекомендую!
Дякую, що завітали! І бажаю гарного дня🫶
Коментарі (0)