Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Night Cream
Ліпосомальний клітинний нічний крем для обличчя
Нещодавно я розпочала знайомство з брендом Lancaster і купила мініатюру цього крему для затесту. І як добре, що я маю звичку спочатку пробувати міні версії дорогих продуктів, бо крем мені не підійшов. Точніше не підійшов його аромат. Крем чудовий, але його аромат такий стійкий та насичений, що я просто не можу повноцінно ним користуватися, та оцінити його результативність, а тому огляд буде досить поверхневим.
Крем має стильну упаковку. Мініверсія упакована в картонну коробочку та тубу об'ємом 7мл. Цього цілком достатньо, щоб оцінити дію крему.
Крем має білий колір.
Консистенція досить цікава, густа та щільна, після контакту з шкірою ніби тане та легко розподіляється по шкірі. Розхід економний. Крем швидко поглинається та не залишає жирного блиску.
Аромат насичений, парфумований, схожий на аромат штучної троянди, мені він був надто нав'язливий та задушливий. На шкірі відчувала його дуже довго, тому довелося крем змити.
Саме через це оцінити ефект та результат мені важко.
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Night Cream – це високоякісний нічний крем, розроблений для відновлення та омолодження шкіри під час сну. Завдяки інноваційній формулі з ліпосомами та клітинними ферментами, цей крем глибоко проникає в шкіру, стимулюючи природні процеси регенерації.
Ключові переваги заявлені виробником:
* Відновлення шкіри: Активні компоненти крему допомагають відновити пошкоджені клітини шкіри, зменшуючи видимі ознаки старіння.
* Зменшення зморшок: Крем сприяє розгладжуванню зморшок і тонких ліній, надаючи шкірі більш гладкий і свіжий вигляд.
* Зволоження: Глибоко зволожує шкіру, забезпечуючи їй необхідну вологу протягом ночі.
* Поліпшення тону: Вирівнює тон шкіри, надаючи їй здорового сяйва.
* Захист від вільних радикалів: Антиоксиданти в складі крему захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Як діє:
Патентована технологія подвійних ліпосом забезпечує доставку активних інгредієнтів глибоко в шкіру, де вони стимулюють природні процеси відновлення клітин. Клітинні ферменти допомагають розщеплювати пошкоджені білки і сприяють синтезу нових, здорових клітин.
Для кого підходить:
Цей крем підходить для всіх типів шкіри, особливо для зрілої шкіри з ознаками старіння. Він також може бути використаний для профілактики передчасного старіння.
Як використовувати:
Наносити невелику кількість крему на очищену шкіру обличчя і шиї легкими масажними рухами до повного поглинання. Рекомендується використовувати щовечора перед сном.
Склад:
* Ліпосоми: Забезпечують доставку активних інгредієнтів глибоко в шкіру.
* Клітинні ферменти: Стимулюють природні процеси відновлення клітин.
* Антиоксиданти: Захищають шкіру від вільних радикалів.
* Гіалуронова кислота: Глибоко зволожує шкіру.
Тож цей крем я рекомендую тестувати перед купівлею повнорозмірної версії. Впевнена, що він дієвий, тому можливо дам йому ще один шанс трішки пізніше. Але поки відкладаю його на далеку полички.
Коментарі (0)