Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend
Гель, який не просто очищує шкіру, а огортає її неймовірною ароматною вуаллю…
Гелів для душу багато не буває! Кажу я собі щоразу, обираючи чергову ароматну новинку))) На моїй поличці у ванній завжди є декілька самих різних гелів для душу, адже я дуже люблю чергувати їх використання в залежності від часу доби (вранці і після занять спортом – освіжаючий, ввечері – з ніжним заспокійливим ароматом), потреб шкіри (гелеві – практично щоденно, кремові – коли шкіра потребує додаткового зволоження), сезонності (влітку – свіжі цитрусові і фруктові, взимку – солодкі, глибокі, ванільні), та просто за бажанням!
Парфумовані гелі для душу від Joko Blend – то моя особлива любов! Я взяла собі всю колекцію цих гелів, та сьогодні йтиме мова про мій фаворит серед них - Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend.
Оформлення/дизайн
Гель розфасований у елегантний і стильний флакон прямокутної форми, виготовлений із якісного пластику ніжного бузкового кольору. На обороті флакону можна знайти всі необхідні відомості про засіб від виробника.
Флакон міцно закривається кришечкою фліп-топ, в якій є округлий отвір, що виконує функцію дозатора.
Об'єм гелю - 250 мл.
В цілому – оформлення стильне, практичне і дуже миловидне!
Характеристика властивостей
Склад гелю гарний – його миючу основу складають м’які ПАР, які делікатно очищують шкіру, не пересушуючи та не подразнюючи її. Окрім, власне, очищувальних компонентів, до складу гелю входять також і доглядові складники, активними серед яких є:
· алантоїн – сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу;
· пантенол – забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження;
· екстракт дамаської троянди – пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.
Консистенція засобу гелеподібна, однорідна, досить густа.
Колір – прозорий. До речі, гель не містить у складі барвників.
Запах – дуже глибокий і вишуканий, нішевий. Квітково-деревний, дещо пікантний, трішки пудровий. В міру солодкий. Найбільш відчутні для мене ноти – троянда – трішки підв’яла, червона… волога деревина, наче літній ліс після дощу; землисті пачулі і смолистість уду… Десь в базі – трішки карамелі і ванілі, добре відчутна амбра…
Взагалі, аромат цього гелю, як і парфуми, має власну піраміду, нотами якої є:
· верхні ноти: перець, троянда, шафран
· ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
· базові ноти: ваніль, суха амбра
Запах в гелю доволі стійкий, відчувається на тілі ще близько години після прийняття душу.
Піниться гель чудово – з невеликої капельки при спінюванні утворюється щільна, кремова піна. А, зважаючи на густу текстуру, розхід гелю виходить досить економним.
Хоч піноутворення і рясне, та змивається гель дуже легко і швидко, неприємної мильної плівки на шкірі не залишає.
Очищувальні властивості гелю прекрасні – він з легкістю очищує шкіру від будь-яких забруднень, освіжає її та тонізує.
Гель абсолютно не сушить та не стягує шкіру, не спричиняє лущень/подразнень чи будь-яких інших негативних реакцій.
Шкіра після прийняття душу з цим гелем чиста, свіжа, гладенька, не пересушена і дуууже ароматна!
💜Підсумки
Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend – чудовий! В нього надзвичайно приємний нішевий аромат, гарний склад без агресивних компонентів, прекрасні очищувальні властивості, дбайливе відношення до шкіри, приємна густа консистенція, рясне піноутворення та економний розхід. Звичайно, рекомендую!
Коментарі (0)