YuliHrytskoff

Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend

Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend

Гелів для душу багато не буває! Кажу я собі щоразу, обираючи чергову ароматну новинку))) На моїй поличці у ванній завжди є декілька самих різних гелів для душу, адже я дуже люблю чергувати їх використання в залежності від часу доби (вранці і після занять спортом – освіжаючий, ввечері – з ніжним заспокійливим ароматом), потреб шкіри (гелеві – практично щоденно, кремові – коли шкіра потребує додаткового зволоження), сезонності (влітку – свіжі цитрусові і фруктові, взимку – солодкі, глибокі, ванільні), та просто за бажанням!

Парфумовані гелі для душу від Joko Blend – то моя особлива любов! Я взяла собі всю колекцію цих гелів, та сьогодні йтиме мова про мій фаворит серед них - Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend.

Гель розфасований у елегантний і стильний флакон прямокутної форми, виготовлений із якісного пластику ніжного бузкового кольору. На обороті флакону можна знайти всі необхідні відомості про засіб від виробника.

Флакон міцно закривається кришечкою фліп-топ, в якій є округлий отвір, що виконує функцію дозатора.

Об'єм гелю - 250 мл.

В цілому – оформлення стильне, практичне і дуже миловидне!

Склад гелю гарний – його миючу основу складають м’які ПАР, які делікатно очищують шкіру, не пересушуючи та не подразнюючи її. Окрім, власне, очищувальних компонентів, до складу гелю входять також і доглядові складники, активними серед яких є:

· алантоїн – сприяє нормалізації регенеративних процесів епідермісу;

· пантенол – забезпечує шкірі відповідний рівень зволоження;

· екстракт дамаської троянди – пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.

Консистенція засобу гелеподібна, однорідна, досить густа.

Колір – прозорий. До речі, гель не містить у складі барвників.

Запах – дуже глибокий і вишуканий, нішевий. Квітково-деревний, дещо пікантний, трішки пудровий. В міру солодкий. Найбільш відчутні для мене ноти – троянда – трішки підв’яла, червона… волога деревина, наче літній ліс після дощу; землисті пачулі і смолистість уду… Десь в базі – трішки карамелі і ванілі, добре відчутна амбра…

Взагалі, аромат цього гелю, як і парфуми, має власну піраміду, нотами якої є:

· верхні ноти: перець, троянда, шафран

· ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

· базові ноти: ваніль, суха амбра

Запах в гелю доволі стійкий, відчувається на тілі ще близько години після прийняття душу.

Піниться гель чудово – з невеликої капельки при спінюванні утворюється щільна, кремова піна. А, зважаючи на густу текстуру, розхід гелю виходить досить економним.

Хоч піноутворення і рясне, та змивається гель дуже легко і швидко, неприємної мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищувальні властивості гелю прекрасні – він з легкістю очищує шкіру від будь-яких забруднень, освіжає її та тонізує.

Гель абсолютно не сушить та не стягує шкіру, не спричиняє лущень/подразнень чи будь-яких інших негативних реакцій.

Шкіра після прийняття душу з цим гелем чиста, свіжа, гладенька, не пересушена і дуууже ароматна!

Парфумований гель для душу Oud Rosewood Joko Blend – чудовий! В нього надзвичайно приємний нішевий аромат, гарний склад без агресивних компонентів, прекрасні очищувальні властивості, дбайливе відношення до шкіри, приємна густа консистенція, рясне піноутворення та економний розхід. Звичайно, рекомендую!

16 грудня, 2024
YuliHrytskoff
16 грудня, 2024