Kristina S

Аромат сподобається кожній || крем для рук з ароматом Тіціана Терензі ☆ Кірке

Дівчата, цей кремчик має легкий,приємний аромат маракуї, пачулі та сандалу і є аналогом "Kirke" Tiziana Terenzi. Дуже добре зволожує шкіру рук і має зручний невеликий флакончик,який можна взяти з собою.
Якщо Вам подобаються ноти Kirke,але він або інші аналоги чи засоби з таким ароматом занадто насичені для Вас - спробуйте цю чорну серію від Oasis.

Мені подобається знайомитись з новими для мене брендами. Крем для рук — "засіб-розхідник", якого багато не буває. Побачивши аналогові аромати засобів Oasis я вирішила обрати серед асортименту гель для душу/мило для
рук та крем з таким же ароматом.
Про гель вже розповідала раніше https://club.makeup.com.ua/post/56847/

Мої руки періодично страждають через мою недбалість. Я вибудувала у себе звичку мити посуд у рукавичках вже більше 4 років. Проте під час готування, прибирання іноді доводиться часто мити руки+вітер на вулиці, сухе повітря вдома... А ще моя погана звичка - забувати і лінитися ввечері наносити крем для рук у ті дні, коли я, за різних причин не наношу догляд для тіла. Звісно якщо я використовую лосьйон/крем для тіла - на руки автоматично перепадає 😅
Як борюся з цим? Я зрозуміла,що чим гарніший, ароматніший засіб - тим частіше до нього тягнеться рука. Також мені важливо мати вибір серед текстур та поживності крему.
І взагалі мені подобається обирати "який крем для обличчя сьогодні нанести", " який лосьйон/молочко"," крем для рук" і т.д.

Звертаю увагу, що засіб представлений у двох варіантах об'єму - 30 мл та 300 мл. У мене,можна сказати,тревел-формат,який зручно брати із собою(але зазвичай ми звикли до такого об'єму). І хочу сказати,що великий об'єм буде не тільки вигіднішим,а ще й зручним у використанні,бо має дозатор як у їх гелів для душу.
Проте 30 мл. ідеально для знайомства.

Дизайн - те,на що неодмінно звертається увага. Поверх алюмінієвої туби наклеєна вологостійка матова наліпка. Через це,крем приємно тримати у руках.
Під час використання, туба деформується і набирає вигляд своєрідної естетики.
Мені подобається мінімалістичний дизайн і як гарно поєднується білий з чорним кольором.
При першому відкритті потрібно проткнути протилежним носиком на кришці отвір туби.

Крем має легку, не жирну консистенцію. При цьому має поживний склад. Після нанесення шкіра стає оксамитовою і дуже приємною на дотик.

• Sweet Almond Oil (Мигдальна олія) – зволожує, живить і пом'якшує шкіру. Містить вітаміни A, E, і F.
  • Shea Butter Oil (Олія ши) – пом’якшує і захищає шкіру, має протизапальні властивості.
  • Panthenol – заспокоює шкіру, сприяє регенерації та глибокому зволоженню.
  • Tocopherol Acetate (Вітамін Е) – антиоксидант, захищає від вільних радикалів і допомагає регенерації шкіри.
  • Laminaria Digitata Extract (Екстракт ламінарії) – зволожує, багатий на мінерали та мікроелементи, стимулює метаболічні процеси в шкірі.
  • Allantoin – заспокоює подразнення, сприяє регенерації тканин.
  • Hydrolyzed Elastin (Гідролізований еластин) – підвищує пружність і еластичність шкіри

🥑 поживний склад
☺️ приємний аромат(аналог нішевого парфуму)
⌚️ гарний дизайн
👑 можливість обрати великий об'єм 300 мл.
👜 30 мл. зручно носити у сумочці
💦 живить та доглядає за шкірою
💰 доступна вартість
🇺🇦 українське виробництво

Я залишилася приємно здивована знайомством з Oasis і ароматом який обрала.
Крем добре живить суху шкіру рук. Надзвичайно зручно,що не залишає масної плівки і взагалі не відчувається на шкірі. Ручки дійсно стають приємні на дотик і їх хочеться торкатися.

З приводу стійкості - я відчуваю аромат трохи більше години. З використанням гелю для душу - ще довше.
Аромат не яскравий, тримається близько до тіла. Мені навіть здається,що гель для душу пахне інтенсивніше.
Цей факт також для мене є плюсом, бо можна використовувати прямо перед сном.

Рекомендую спробувати любителькам "Кірке" Тіціана Терензі. В асортименті Oasis є також інші відомі аромати.

16 грудня, 2024
Kristina S
16 грудня, 2024