Ідея ново річного подарунку для нього від Barbers
Подарунковий набір для чоловіків Barbers Premium Mens Set Caffeine & Lemongrass викликав купу емоцій у моєї половинки. Не витримала, подарувала раніше 🎄
Зараз більшість із нас буде бігати і думати який подарунок своєму чоловіку на Новий рік обрати? Електробритви, тримери для стрижки, електричні зубні щітки, аромати…Плюс гарне пакування. Стільки часу це займає, а маркетологи Barbers вже все продумали за нас. Насправді це ідея досить практичного презенту.
Тож давайте заглянемо разом до набору і подивимося що там? 😉
До набору Premium Mens Set Caffeine & Lemongrass входять:
▪️Шампунь для щоденного використання Barbers Original, 400 мл
▪️Бальзам для бороди Barbers Original, 50 мл
▪️Шкарпетки чоловічі Trust me Barbers, 1 пара.
Шампунь для щоденного використання Barbers Original 💆
Має великий обʼєм - 400 мл і класний склад, бо виготовлений на основі з натуральних компонентів. Має активи у вигляді провітаміну В5 та екстракту ламінарії.
Підходить навіть для чутливої шкіри голови. Консистенція густа, але відмінно піниться. А свіжий аромат лемонграсу підбадьорить вашу половинку у ранковій рутині.
Бальзам для бороди Barbers Original 🧔♂️
Містить натуральні ефірні олії, що живлять і зволожують бороду. Не потребує змивання. М ає делікатний склад. Швидко висихає та має свіжий аромат зі пряно-деревними переливами сандалу та мускусу.
Кумедні чоловічі шкарпетки Trust me Barbers 🧦
Адаптуються до стопи, підлаштовуючись до 40-43 розміру. Декоровані логотипом Barbers й жартівливим написом TRUST ME, I HAVE A BEARD. На 80% складаються з бавовни, на 15% – з поліаміду, на 5% – з еластану. Мають окреме пакування.
З турботою про свою половинку 🫶
Мій чоловік і старший син обожнюють всю лінійку від Barbers. Мені здається, що цей набір універсальний і сподобається у вигляді презенту під ялинку кожному чоловіку, бо у ньому відчутно піклування та теплота, а це так важливо для наших половинок, погодьтеся? 🎄
А який подарунковий бокс ви обрали для свого коханого?
Коментарі (0)