Hrystja__

Шкіра, наче шовк

Шкіра, наче шовк

Недавно в мене закінчилась ензимна пудра, тож я була в пошуках чогось нового. Бо та корейська що була...ціна велика, але якогось "супер вав ефекту" я не бачила.

Тому по численних гарних відгуках я вирішила спробувати ензим ну пудру від Joko.

Вона якраз була по акції, ще йшла в наборі з пілінг- скаткою.

Якраз те, що треба в холодну погоду.

Шкіра, наче шовк
Шкіра, наче шовк

Набір представлений в гарному пакуванні, також ідеально буде до подарунка.

В середині мене очікував приємний бонус в вигляді тканинного мішечка, який іде дуже встиг полюбитися тут, в клубі.

Спочатку розповім про ензимку. Я практикую такі продукти в своєму догляді, вони в мене є практично завжди. Використовую 2 рази/тиждень.

В мене було дуже багато ензимних пудр... і далеко не всі давали позитивний ефект.

До того була корейська ензимка. І, скажу чесно, між нею і ензимкою Joko blend я якоїсь глобальної різниці не помітила взагалі. Хіба тільки корейська більш ніж на половину дорожча.

Пудра має папаїн в складі, вона дуже ніжно, але при цьому ретельно, очищає шкіру.

А ще в неї дуже класний запах...мені подобається, бо ті, що не пахнуть в мене викликали враження, ніби я вмиваюсь просто крохмалем чи мукою.

Тож ця пудра на мене справила дуже позитивне і ефективне враження. Вона класно очищає мою шкіру, роблячи її ніжною, наче шовковою.

А цей пілінг для мене взагалі став маст-хевом. Особливо зараз, в період холоду і кислотного догляду.

Спочатку це ніби гель, але коли наносиш на обличчя, він скатується, при цьому дуже класно, практично до скрипу, очищаючи шкіру. А ще мене вразило, що після використання шкіра дуже гарно очищена, але взагалі не пересушена. А навпаки, гладенька і сяюча.

При використання можливе легеньке пощипування. Це очевидний ефект, враховуючи склад. Але така реакція зразу проходить. Зате потім шкіра максимально дихає.

Висновок: цей набір мені підійшов ідеально. Ензимна пудра для мене стала дуже класною бюджетною знахідкою, а пілінг-скатка- незамінимим в догляді.

Таким набором я дуже задоволена і рекомендую спробувати. Шкіра точно стане шовковою.

16 грудня, 2024
Hrystja__
16 грудня, 2024