О'L

La Prairie Silver Rain

La Prairie Silver Rain

Не дивлячись на те, що наразі начебто є велика кількість різноманітних ароматів, мені якось важко знаходити щось дійсно своє. Наче подобається багато чого, а ось почуваю себе комфортно та затишно не з усіма.

Загалом маю лише три улюблених парфума, якими могла б користуватися вічно - Coco Mademoiselle Chanel, Miss Dior Cherie (його найперша версія) та La Prairie Silver Rain. Та от якщо "мадемуазельку" можна придбати чи не кожному кроці, то з останніми двома важче - найперша версія Miss Dior Cherie вже, нажаль, давно не виробляється, а за Silver Rain, мабуть, років 15 постійно полюю.

Наразі маю лише мініатюрну версію, що взагалі у них позиціонується як Free sample. Хоча ще нещодавно була щасливою володаркою повної версії, та на жаль, парфюм закінчився, а порожні флакони я не колекціоную, тож, він був утилізований. Про що зараз шкодую - мабуть саме його треба було б залишити )

Зараз саме такі парфуми знайти досить важко, навіть в закордонних магазинах (як он-лайн, так і офф-лайн), а якщо навіть знаходила, то його вартість була настільки високою, що наразі, на жаль, дозволити його собі майже неможливо (

Не знаю навіть, як описувати ноти та з чим його порівняти, проте для холодної пори року Silver Rain є просто ідеальним для мене. Це щось дійсно неймовірне, та ні на що не схоже.

Якщо хтось з дівчат знає схожі парфуми, буду вдячна за рекомендацію.

La Prairie Silver Rain