Догляд за нігтями з SHELLY
Екстракт грейпфруту та вітамін А🪄
Я часто користуюся олійкою для догляду за нігтями і кутикулою, відповідно мої нігтики завжди є гарними та охайними. Раз у році можу зняти гель-лак і десь два - три місяці спокійно хожу без нього. І обовʼязково користуюсь олійкою, так швидше в мене відновлюється нігтьова пластинка💅🏼
В мене завжди є у сумочці олія-ручка про яку я розповідала тут
Для основного, повнорозмірного догляду обрала собі 👇🏻
Олія SHELLY з екстрактом грейпфруту та вітаміном А — це професійний засіб для догляду за нігтями й кутикулою, який забезпечує зволоження, живлення та відновлення. Її легка текстура швидко вбирається, залишаючи нігті доглянути ми, а кутикулу — м'якою та гладкою.
Властивості🪄
💫Догляд за кутикулою:
- Пом'якшує та зволожує кутикулу, запобігаючи її пересиханню та розтріскуванню.
- Полегшує процес манікюру, дозволяючи легко видаляти суху кутикулу.
💫Живлення та зміцнення нігтів:
- Завдяки вітаміну А, олія сприяє зміцненню нігтьової пластини, запобігаючи її ламкості.
- Екстракт грейпфруту забезпечує антиоксидантний захист і стимулює ріст здорових і міцних нігтів.
💫Захист та відновлення:
- Запобігає пошкодженню нігтів від впливу навколишнього середовища або частого використання лаків і засобів для зняття лаку.
- Відновлює нігті після гелевого чи акрилового покриття.
Активні компоненти💫
🧡Екстракт грейпфруту:
- Збагачений вітаміном С і антиоксидантами.
- Тонізує шкіру навколо нігтів, надаючи їй свіжого вигляду.
🧡Вітамін А:
- Стимулює регенерацію клітин.
- Сприяє зміцненню нігтьової пластини та покращує її структуру.
🧡Олійна основа:
- Забезпечує глибоке зволоження.
- Утворює захисний бар'єр, який утримує вологу.
🧡Текстура та аромат
- Текстура: легка, нежирна, що швидко вбирається.
- Аромат: свіжий, цитрусовий, із характерними нот ами грейпфруту, дарує відчуття бадьорості.
Використовую щодня для інтенсивного догляду, а також одразу після манікюру для підтримки здорового вигляду нігтів.
Результат🪄
- Нігті стають міцнішими, кутикула виглядає доглянутою.
- Шкіра навколо нігтів зволожена й м’яка.
- Свіжий аромат грейпфруту створює приємні емоції під час догляду.
Це ідеальне рішення для тих, хто прагне мати здорові, міцні нігті та бездоганно доглянуту кутикулу. Тому однозначно рекомендую🫶🏻
Коментарі (0)