Viktoria_Ilnytska

Догляд за нігтями з SHELLY

Догляд за нігтями з SHELLY

Я часто користуюся олійкою для догляду за нігтями і кутикулою, відповідно мої нігтики завжди є гарними та охайними. Раз у році можу зняти гель-лак і десь два - три місяці спокійно хожу без нього. І обовʼязково користуюсь олійкою, так швидше в мене відновлюється нігтьова пластинка💅🏼

В мене завжди є у сумочці олія-ручка про яку я розповідала тут

https://club.makeup.com.ua/post/56021/

Для основного, повнорозмірного догляду обрала собі 👇🏻

Олія SHELLY з екстрактом грейпфруту та вітаміном А — це професійний засіб для догляду за нігтями й кутикулою, який забезпечує зволоження, живлення та відновлення. Її легка текстура швидко вбирається, залишаючи нігті доглянутими, а кутикулу — м'якою та гладкою.

💫Догляд за кутикулою:

• Пом'якшує та зволожує кутикулу, запобігаючи її пересиханню та розтріскуванню.
  • Полегшує процес манікюру, дозволяючи легко видаляти суху кутикулу.

💫Живлення та зміцнення нігтів:

• Завдяки вітаміну А, олія сприяє зміцненню нігтьової пластини, запобігаючи її ламкості.
  • Екстракт грейпфруту забезпечує антиоксидантний захист і стимулює ріст здорових і міцних нігтів.

💫Захист та відновлення:

• Запобігає пошкодженню нігтів від впливу навколишнього середовища або частого використання лаків і засобів для зняття лаку.
  • Відновлює нігті після гелевого чи акрилового покриття.

🧡Екстракт грейпфруту:

• Збагачений вітаміном С і антиоксидантами.
  • Тонізує шкіру навколо нігтів, надаючи їй свіжого вигляду.

🧡Вітамін А:

• Стимулює регенерацію клітин.
  • Сприяє зміцненню нігтьової пластини та покращує її структуру.

🧡Олійна основа:

• Забезпечує глибоке зволоження.
  • Утворює захисний бар'єр, який утримує вологу.

🧡Текстура та аромат

• Текстура: легка, нежирна, що швидко вбирається.
  • Аромат: свіжий, цитрусовий, із характерними нотами грейпфруту, дарує відчуття бадьорості.

Використовую щодня для інтенсивного догляду, а також одразу після манікюру для підтримки здорового вигляду нігтів.

• Нігті стають міцнішими, кутикула виглядає доглянутою.
  • Шкіра навколо нігтів зволожена й м’яка.
  • Свіжий аромат грейпфруту створює приємні емоції під час догляду.

Це ідеальне рішення для тих, хто прагне мати здорові, міцні нігті та бездоганно доглянуту кутикулу. Тому однозначно рекомендую🫶🏻

16 грудня, 2024
Viktoria_Ilnytska
16 грудня, 2024