Який він, догляд theBalm?
доглядові засоби від улюбленого бренду декоративної косметики
На початку осені я зловила на знижці набір доглядових засобів theBalm і готова поділитись враженнями.
У набір, упакований в маленьку пластикову косметичку входять
🌟 денний крем, 30 мл
🌟 нічний крем, 30 мл
🌟 крем-желе під очі, 15 мл
Усі баночки скляні, блідо-рожевого кольору, з пластиковими кришками і додатковими пластиковими накривками. Поокремо засоби упаковані в картонні коробочки з необхідною інформацією, у наборі вся інформація на картонній листівці.
На самих баночках інформації мінімум. Дизайн відрізняється від стилю пін-ап декоративної лінійки. Скло, стримані етикетки, чорні та рожеві написи виглядають стильно на поличці.
Dewy Glow Day Cream
Денний крем для сяяння шкіри
Склад
WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL OLIVATE, GLYCERYL STEARATES, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SQUALANE, TRIDECETH-6, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, SODIUM HYALURONATE, BETA-SITOSTEROL, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI (BEARBERRY) LEAF EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CITRIC ACID
🌟 без ароматизаторів
🌟 оліі ши, соняшникова, авокадо для живлення, зволоження та покращення еластичності шкіри
🌟 сквалан пом'якшує шкіру
🌟 екстракт мучниці (uva ursi) зменшує пігментацію та запалення, нейтралізує вплив вільних радикалів
🌟 екстракт листя оливи заспокоює та усуває подразнення
🌟 гіалуронова кислота
Враження
🌟 крем сіруватого кольору, практично без запаху
🌟 текстура незвична, трохи липка, схожа на клей і робить його схожим на маску, а не крем
🌟 на мою нормальну, схильну до сухості шкіру крем і лягав як маска та погано впитувався
🌟 додає трохи сяяння, тож власницям жирної шкіри треба бути обережними (крем позиціонується для всіх типів шкіри)
☁️ розчарування сталось у день, коли з нанесеним кремом я зайнялась спортом. Обличчя спітніло і крем, який ніби впитався, перетворився на пливучу маску
☁️ дам йому ще шанс на холоднішу погоду як бар'єрному захисту, проте навіть на теплу осінь крем мені не підійшов
Sleep Tight Night Cream
Нічний крем для обличчя
Склад
WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL OLIVATE, GLYCERYL STEARATES, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) BUTTER, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, PULLULAN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SQUALANE, TRIDECETH-6, SODIUM PHYTATE, NANNOCHLOROPSIS OCULATA (ALGAE) EXTRACT, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, BISABOLOL, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTYROYL HYDROXYTHREONINE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOHYDROXYBUTYRATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PENTYLENE GLYCOL
🌟 основою, як і у денного крему є гліцерин та пропандіол для зволоження
🌟 олії ши, кокосова, жожоба
🌟 сквалан
🌟 екстракти водоростей і пептиди для розгладження зморшок
🌟 екстракт куркуми (turmeric)
🌟 гіалуронова кислота
Враження
🌟 нічний крем у мене на повторі. Перший закінчився швидко, тож я вирішила продовжити знайомство
🌟 крем ванільного кольору, з ледь помітним косметичним запахом
🌟 неважкий, нежирний
🌟 частіше використовую без сироватки, бо склад досить "солідний". Пептиди не можна змішувати з кислотами (AHA/BHA), ретинолом та бензоїл пероксидом, а також кислою формою вітаміну С
🌟 не конфліктує і дає непоганий результат в поєднанні з сироваткою Take It Easy від Mermade
🌟 впитується досить швидко
🌟 щоб побачити дію пептидів потрібно кілька місяців, охарактеризую його в короткостроковому використанні як хороший базовий нічний крем. Оcобливо коли не не хочеться чи немає сил на довгу рутину. Вмилась, нанесла крем і отримала вранці зволожену, гладеньку і доглянуту шкіру
Under Eye Super Jelly
Желе під очі
Склад
WATER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, PULLULAN, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM PCA, PANTHENOL, FUCUS VESICULOSUS (BLADDERWRACK ALGAE) EXTRACT, MYRCIARIA DUBIA (CAMU CAMU) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, GLUCONOLACTONE, XANTHAN GUM, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID
🌟 гіалуронова кислота
🌟 екстракт каму-каму (амазонського фрукта мірціарії) як джерело вітаміну С
🌟 екстракт водоростей (фукус пухирчатий) для боротьби зі зморшками
Враження
🌟 засіб під очі у незвичному форматі желе
🌟 без запаху
🌟 прозора яскрава текстура
☁️ при нанесенні я відчуваю досить сильне печіння. На упаковці є попередження про індивідуальну реакцію, але який саме інгредієнт чи суміш її викликає, сказати важко
☁️ експериментуючи поставила крем у холодильник і вийшли охолоджуючі ранкові патчі під очі. Практично не пече, наношу досить грубим шаром, а потім прибираю залишки. Непогано працює з набряками, проте рука до цієї баночки не тягнеться
У підсумку із трьох засобів можу рекомендувати і колись повторю тільки нічний крем 💔
В запасах ще лежить масочка для обличчя theBalm, але це вже після свят 😅
Коментарі (0)