Кедровий ліс присипаний ароматними прянощами та відбірним листовим англійським чаєм
Мій чоловік не менший прихильник парфумів ніж я. Один з його улюблених це туалетна вода Eau de Cedre від бренда Giorgio Armani.
Туалетна вода Eau de Cedre від бренда Giorgio Armani належить до групи ароматів деревні ароматичні. Він був випущений в 2015.
Верхні ноти: Шавлія, Бергамот і Лимон;
ноти серця: Лист Фіалки, Кардамон і Кумин;
ноти бази: Чорний Чай, Кедрова Есенція, Замша і Деревні Ноти.
Дуже цікава композиція. Одразу після розпилення яскраво відчуваю шавлію та бергамот. Десь через хвилин 20-30 їх звучання плавно переходить у лист фіалки та кардамон і разом з ними вже відчуваю як у звучання потроху включається лимон і кмин 😌 і база.. ця база чорний чай☕️ ,кедр , замша і деревні ноти ...ммм від цієї насолоди голова йде обертом у приємному сенсі 😉 саме чорний чай, лист фіалки і кедр я відчуваю від самого початку і до кінця. Він такий пʼянкий та сексуальний і одночасно стриманий та мʼякий.
Він не задушливий і легко підійде для будь-якої пори року як для подїї так і на кожен день.
Окрім морозних днів взимку. Він при морозі не розкриє всієї своєї чарівності на мою думку.
Першу годину дуже відчутний та шлейфовий. Після сидить близько до тіла але від цього не стає менш помітним.
В цілому стійкість у нього прекрасна як для EDT не менше 5-6 годин.
Зелений яскравий флакон одразу відтворює та передає звучання самого аромату🥰
Цей аромат займає на поличці чоловіка почесне місце вже більше 7 років. Коли ми вперше його спробували він нас закохав у себе саме цими нотами чорного чаю.
На превеликий жаль його знімають з виробництва😭 Дуже шкода коли улюблені аромати потроху зникають
Тому вирішили запастись ще 2-3 флаконами на майбутнє поки вони є на залишках
Якщо ваш чоловік також в неймовірному захваті від нього ,не нехтуйте нагодою і встигніть придбати та зробити його ще більш щасливим
Коментарі (0)