Vik_Sem

Тонік без спирту на основі наносрібла

З українським брендом Piel Cosmetics я вже познайома і вражена якістю, що тепер продовжую любити і купувати періодично їх засоби. Одним із них став тонік для обличчя Piel Cosmetics Silver Aqua Tonic для сухої та чутливої шкіри.

Зовнішній вигляд

У бренду Piel Cosmetics завжди лаконічний чистий дизайн. Ні чого зайвого, але вся необхідна інформація є.

Пляшечка пластикова, на перший погляд, здається, що вона абсолютно непрозора, але якщо подивитися на просвіт, можна помітити, що це не так. Тонік має дозатор, для мене саме кришечка фліп-флоп найзручніший варіант.

Аромат

Тонік його практично немає. Точніше він настільки ледве вловимий, що його практично немає. Якщо дуже захотіти і принюхатися, можна почути найтонший ніжний приємний аромат чистої води. Але більшість людей, швидше за все, його не помітять. За моїми спостереженнями це властиво та іншим продуктам цієї марки (смію припустити, що всім).

Консистенція

Це безбарвна прозора водичка, проте ідеальний тонік я уявляю собі саме так.

Композиція

Пляшечка дуже зручна для фотографування, т.к. надто кругла, а текст надто широкий, тому переписую його від руки:

Hyaluronic Acid, DMDM-Hydantoin, Methylchlorosothaiazolinone,Methylisothiazolinone, Citric Acid, Colloidal Silver.

Основні активні інгредієнти:

• Високомолекулярна гіалуронова кислота розподіляється по поверхні шкіри, захищаючи її від сухості, подразнень, УФ-випромінювання та, пов'язаного з ним, фотостаріння. Миттєво розгладжує та підтягує шкіру.
  • Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає у глибокі шари шкіри до рівня дерми, відновлюючи гідробаланс зсередини. Прискорює процеси регенерації та посилює дію інших активних складових косметичних засобів. Уповільнює процеси старіння.
  • Наносрібло (цитрат срібла) – найбільш біодоступна та безпечна форма срібла. Має антиалергічні та антибактеріальні властивості.

Ні парабенів, ні ПАРів, ні спирту не виявлено.

Від виробника

Тонік для сухої шкіри обличчя – це обов'язковий етап догляду вранці та ввечері. Забезпечує зволожуючий тонік для сухої шкіри Silver Aqua Tonic від Piel Cosmetics.

Цей засіб з гіалуроновою кислотою вже на етапі тонізації допомагає відновити рівень вологи і запобігти пересушуванню. Крім того, тонік для чутливої ​​шкіри містить низку інших активних компонентів, тому є повноцінним доглядовим продуктом.

Тоніком користуюся щодня, вранці та ввечері, протягом майже місяця. Можу сміливо сказати, що це найкращий тонік, який мені доводилося спробувати.

І ось чому:

• тонік чудово зволожує шкіру, після нього навіть можна більше нічого не робити з обличчям;
  • поступово вирівнюється колір обличчя, шкіра виглядає здоровою;
  • шкіра стає м'якою, гладкою і приємною на дотик;
  • тонік не залишає жодної плівки, не липкий;
  • чудово освіжає шкіру і робить її підтягнутою;
  • бадьорить і тонізує;
  • абсолютно гіпоалергенний, і більше того, допомагає впоратися з почервоніннями, викликаними іншими засобами, що не підійшли;
  • покращує властивості іншої косметики для обличчя (я помітила, що деякі засоби, які я вважала слабенькими, стали краще працювати після застосування цього тоніка), про це виробник пише, але я не думала, що таке взагалі можливо. Мабуть, цей тонік і справді є провідником активних речовин подальшої косметики в глибші шари шкіри. Це круто!
  • тонік має шикарні очисні властивості, він витягує навіть той бруд, про який я і не підозрювала.

Я сміливо можу рекомендувати Piel Cosmetics Silver Aqua Tonic для сухої та чутливої шкіри обличчя, для мене він має лише переваги:

• Не містить спирт: не пересушує шкіру, не руйнує її захисні властивості, призводять до лущення і подразнення. Суха шкіра особливо чутлива до такого агресивного впливу.
  • Ідеальна підготовка шкіри до нанесення інших засобів догляду: доочищення, нормалізація рівня рН, поліпшення поглинання активних компонентів.
  • Зволоження на етапі тонізації.
  • Захищає від патогенної мікрофлори та надає заспокійливу дію завдяки вмісту наносрібла.
17 грудня, 2024
Vik_Sem
17 грудня, 2024