Essence Make Me Brow
фото до та після
Привіт, красуні! Давно вже відкладала цей допис, але вже мабуть час прийшов. Я побачила цей гель вперше у своєї сусідки з якою була нетривалий час у Польщі. Звісно мені сподобалися її реклама цього засоби, як швидкого та зручного засобу для укладання брів з одночасним промальовуванням волосинок. Хто з нас не хотів би створити брови швидко і просто - буквально одним помахом руки.
Я буквально побігла за ним у магазин. Але звісно потрібно для справедливості зазначити, що у сусідки все ж таки були свої брови, які доповнювалися татуажем - у мене ж все навпаки - татуаж (вже скоріше його залишки) доповнюються кількома волосинками... Самі можете побачити на фото до та після.
Так ось дійсно намалювати брови або надати тон своїм бровам можна, але це не так просто як я сподівалася. До того ж не поставити пляму ним досить таки складно і тому поруч завжди бажано мати ватну паличку на випадок таких форсмажорів.
Я можу рекомендувати цей гель дівчатам з рідними густими бровами, які потрібно затонувати і злегка зафіксувати (бо фіксація не фонтан).
Особисто мені легше і швидше намалювати брови олівцем і причісати те, що є щіточкою. Так що вибір як завжди за вами! А експеримент свій я вважаю вдалим, бо бодай віддіток засоби мені сподобався!
Коментарі (0)