Shelly Podology Care
Якщо вам знайома проблема оніхолізису на нігтьовій пластині то цей пост може знадобитись)
Я показую результат на нігтях, які не дуже міцні від природи, та після використання Олійника вони стали значно кращими і виглядають здоровішими.
Проблема оніхолізису в мене давно і утворилась вона після покриття нігтів гель лаками, хоч я вже давно не користувалась таким манікюром, але проблема нікуди не ділась, тож я вирішила обрати для себе спеціальний засіб, і бачу, як картина стала кращою!
У користуванні ця олійка в мене десь 1,5 місяці і вже дуже хочу поділитись враженнями від використання:
- Використовую двічі на день, якщо не забуваю, наношу під ніготь. Вона легко розприділяється і ніяк не заважає на шкірі пальців.
- Мені подобається, як класно вирівнявся колір "посмішки", вона виглядає білішою, не такою прозорою.
- В плані оніхолізісу (завжди хочу написати це не правильно, ну що за слово) теж дає дуже добрий ефект, у мене нарешті стало менш помітним відходження нігтя від пластини, чого давно не було, адже вже не раз нігті відростали свою довжину, а зрушення в цьому плані не було, проте завдяки олійці нарешті це сталось.)
- Також помітила зміцнення нігтьової платини, в мене вони вже такі довгі, ще так легко не відростали, при цьому я їх спилювала.
- Що мене дуже дратує, при цій проблемі-це забиття бруду в ділянках, де відходить ніготь, воно настільки було частим, забути взяти пилочку з собою-це просто велика помилка, а фарбувати нігті я не люблю, і не бачу сенсу на це витрачати час, бо воно мені нічого не дає, хіба інколи погратись.) Тому я просто хочу мати адекватні нігті, без частого забиття бруду через от таку проблему. І нарешті я цього добилась, дійсно нігті значно менше забиваються брудом❤️
Висновок. Дійсно працююча штука. Мені, як прихильниці чистих нігтів без покриття дуже навіть сподобалась. Тай взагалі, якщо така проблема навіть є під покритими нігтями, все одно б порадила спробувати, бо на уражених ділянках можуть з'явитись грибки.
Коментарі (0)