Lumene Klassikko Денний крем для жирної та комбінованої шкіри обличчя
Матова та гладенька шкіра....
Всім привіт.
З брендом Lumene я познайомилась нещодавно, а саме з його денним кремом для жирної та комбінованої шкіри обличчя, шукала на заміну минулого крему (завжди хочеться щось новеньке)
Отже, крем має звичай класичний тюбик з комфортною кришечкою-клапаном, аромат тонкий не нав'язливий, свіжий.
СКЛАД: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Arachidyl Alcohol, Propanediol, Caprylic/Capric Glycerides, Hydrogenated Polydecene, Behenyl Alcohol, Eriophorum Spissum (Nordic Cottongrass) Flower/Steam Extract, Phenoxyethanol, Arachidyl Glucoside, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Menthyl Lactate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Maltodextrin, Orthosiphon Stamineus Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Parfum (Fragrance).
Що обіцяють:
Екстракт брунькового чаю прибирає запалення та набряклість.
Алантоїн стимулює процес регенерації клітин.
Арктична бавовна надає пом'якшувальну дію, регулює роботу сальних протоків, стимулює вироблення еластину та колагену, усуває запалення.
Після тижня використання, зробила собі висновок, крем хороший, зволожує та матує шкіру ідеально, відсутній блиск на обличчі на пів дня це точно, але як база під макіяж нагодиться, скатується, не важливо яким тональним засобом чи ВВ кремом користуєтесь результат однаковий, тому в цьому випадку я буду шукати собі крем такий, щоб підходив під тональну основу ....
На сьогодні все, дякую за увагу....всього найкращого....😉
Коментарі (0)