SomovaFM

Фіксуюча прозора пудра Pastel

Досить довго, вже багато років, я мала в своєму арсеналі одну пудру, з одним відтінком. Проте вже давно нею не користувалась, бо особливо не фарбуюся. Але блиск на обличчі, дає про себе знати, тому вирішила спробувати прозору пудру - для мене це щось новеньке.

Пудра Pastel Final Touch Fixing націлена на матування шкіри та фіксацію макіяжу. Формула засобу із гліцерином, а технологія Soft Focus зменшує видимість зморшок.

Сама пудра в пресованому вигляді білого кольору. Вона не пилиться, просто подивіться як інтенсивно я нанесла її пальчиком на шкіру, але на руку не вронилося жодної зайвої пилинки. Вона з легкістю береться на пензлик і з нею неможливо переборщити при нанесенні.

Пудра лягає на шкіру легкою вуаллю. Не скочується впродовж дня та не западає у впадинки на обличчі. Вона надає не тільки матовий ефект, а дійсно розгладжує шкіру, наче легкий фотошоп.

На фото добре помітна різниця, при тому, що шкіра моя була і так суха.

Пудру наношу без тональної основи, через деяких час після зволожуючого крему. Єдине що, вона трохи висвітлює шкіру одразу, але такий ефект проходить за пару хвилин. Це просто ВАУ. Я не очікувала на стільки класний ефект.

Пудра не закупорює пори, змиваю її міцелярною водичкою і після роблю звичайні кроки по очищенню шкіри. Після неї не з'явилося нових висипів чи подразнень.

Pastel Final Touch Fixing Powder - чудова знахідка, коли потрібен фотошоп та відсутність блиску обличчя в повсякденному житті.

17 грудня, 2024
SomovaFM
17 грудня, 2024