alena.rosee

Пінні монстрики | Tink Kids

Пінні монстрики | Tink Kids

Час бавити дітлахів та й себе також,  ароматними та пінними засобами нового дитячого бренду від Tink.Kids . 🧸

Я побачила що формат Гіду про продуктам вам подобається, тому цей допис допоможе одразу обрати потрібний засіб по властивостям та ароматам та для будь-яких пінних забаганок 🫧

Ягідна серія

💕

Ягідна серія містить різні засоби, в мене це Шампунь- бальзам для волосся, Гель для душу, Піна для ванни та Спрей для волосся.

💕

Пакування всіх засобів дуже веселе, сучасне, це стилізовані добрі монстрики під "смак" кожної серії, тут це монстрики - ягідки, дуже симпатичні.

Вся серія має солодкий солодково-ягідний аромат, немов ягідна пастила.

🍓

Гель для душу має делікатну формулу без СЛС та інших агресивних компонентів, чудово піниться та легко змивається зі шкіри теплою водичкою. Не пересушує дитячу шкіру, ніжний для дорослих та дітей.

🫧

Шампунь - бальзам дитячий одразу вирішує і проблему очищення волосся , і зволоження. Часто дитяче волосся може заплутуватись при митті, особливо у маленьких Рапунцель , тому засіб 2в1 хороше рішення)))

Шампунь-бальзам має ніжну формулу без СЛС та барвників, не містить шкідливих компонентів, має в складі і алантоїн, і пантенол, і ромашку, і молочні протеїни.

Класно заспокоює шкіру голови, має зволожуючі властивості.

Продукт чудово піниться та емульгує, можна легко зпінити його та змити теплою водою. Волосся після використання чисте, не сплутане та ароматне.

🫧

Піна для ванни - має великий формат, зручність використання та гарний склад .

Пінка чудово тримається у ванні, я наливаю пару ковпачків , беру з іншого засобу або просто з флакону під струю води .

Продукт має яскравий солодкий ягідний аромат . Пінка має зволожувальні властивості, а екстракти гарно знімають подразнення зі шкіри. Купатись в такій пінці одне задоволення )

Спрей для розчісування волосся гарне доповнення до шампунь-бальзаму , він має в складі Молочні протеїни які відновлюють структуру волосся та утримують вологу а касторова олія забезпечує живильну і пом'якшувальну дію, пантенол розгладжує та попереджає ламкості дитячого волосся.

Спрей має яскравий кондитерський аромат, деякий час залишається на волоссі. 🍭

З цим спреєм волосся чудово розчесується, має гарне зволоження та блиск. Я також пробувала цей спрей, тому і на дорослому волоссі він класно справляється з легкою сухістю та додає додаткове сяйво. 🤩

Bubble Gum

Ох, хто не любить оці класичні ароматні жуйки?

Ця серія пахне саме так, солодкою жуйкою, аромат насичений та неймовірно приємний. ✨

У мене з цієї серії є Піна для ванни та Засіб для купання дітей 3в1.

🫧

Піна для ванни має аналогічні властивості з ягідною, це ніжна пінка яка довго тримається на воді, гарний аромат у всій ванній кімнаті та приємне зволоження шкіри купання.

🫧

А Засіб для купання має склад зі зволожуючими складниками, там і пантенол, і алоє, цей засіб замінює піну для ванни, гель для душу та шампунь, тобто один флакон можна використовувати як три окремі засоби.

Продукт добре піниться, чудово змивається, тому якщо шукаєте продукт універсал , то це точно цей флакончик. 👍🏻

Gummy Bear

З цієї серії у мене є Шампунь, Засіб для купання 3в1 та Рідке мило для рук.

Запах повторює желейних ведмедиків, такий кисло-солодкий, ароматний, я обожнюю такі соллодощі, тому для мене, а не тільки для дітей, цей аромат просто насолода)

🤩

Про шампунь та засіб 3в1 я написала, вони повністю повторюють попередні, відрізняються тільки ароматом, а ось рідке мило чудове та ароматне.

Мило має яскравий дизайн , зручний дозатор .

Піниться мякою пінкою, очищує ручки, не пересущуючи шкіру.

Такий аромат та дизайн спонукають малих частіше мити руки без нагадування, ну і я задоволена якістю такого мила 🫧

Соковита Груша 🍐

Гель для душу Груша, як і інші засоби має мяку формулу, засіб делікатно очищує шкіру, не пересушуючи її.

🍭Аромат насичений, як грушеве варення, солодкий як нектар.

Загалом, я дуже задоволена новим брендом, він має веселий дизайн який порадує і дорослих, і дітей, гарні властивості , бо продукти не пересушують ні шкіру , ні волосся,, є в асортименті і засіб універсал 3в1, що полегшує пошук того самого продукту, щоб сподобався всім , ну і приємні ціні.

Рекомендую спробувати 🤩

18 грудня, 2024
alena.rosee
18 грудня, 2024