Nastina

Ніжне відбілювання "Florida" від Victoriz

Люблю бренд Victoriz і їхню продукцію для догляду за ротовою порожниною: зубні щітки🪥 та пасти. Ополіскувачів бренд поки що не випускає, але і наявного асортименту мені цілком вистачає.

Цього разу замовила собі зубну пасту "Ніжне відбілювання" і такі ж рожеві щітки з м'яким ворсом.
Сьогодні ж мова піде саме про зубну пасту, випускається об'ємом 75 мл в м'якому тюбику з стильним оформленням в рожевих кольорах та з фігурною пластмасовою кришечкою на закрутці.

Паста, на мій подив досить рідненька, біла, а от на смак... Це персик! Спершу я не зрозуміла, що ж це за смакота🍭? Думали всією сім'єю, що баблгам або вишня 🍒, а потім я прочитала на упаковці, що це смак: "солодкий персик". І ось все стало на свої місця: ніжність м'яти підкреслюється вибуховим персиком 🍑!

Піниться дуже добре та швидко. Очищує нормально, дійсно делікатно. Паста без жорстких абразивів та агресивних компонентів не подразнює ясна і береже емаль. Не викликає підвищеної чутливості ясен. Залишає відчуття свіжості ще на певний час.

Тож, в цілому паста гарна, я їй віддам 9/10, бо вона досить рідненька, зручніше було б працювати з густою пастою. Ціна мене повністю задовольняє, зараз естетичний тюбик цього персикового дива коштує лише 55 грн. За свою ціну - це взагалі топ!

Раджу спробувати, знаю, що в асортименті бренду Viktoriz є ще 2 пасти, тож планую якось купити і їх. Цікаво, там буде м'ята, чи ще й якась фруктова нотка?

Перевіримо!

23 грудня, 2024
Nastina
23 грудня, 2024