Tink SuperFood For Face
Moisturizing Alginate Mask | Pumpkin
Обожнюю альгінатні та гідрогелеві маски, і любов до них мені привили саме бренди Tink та Joko Blend.
Раніше я вже пробувала альгінатну маску з томатом (ось тут посилання лишаю 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/37452/ )
А цього разу вирішила взяти з гарбузом, бо вона заявлена як зволожуюча, а мені це зараз необхідно.
Маска представлена у зручній баночці, в я кій її і можна одразу розводити, але я цю кількість порошочку (15 г) все одно ділю на два використання, бо мені занадто багато на одне.
Альгінатні маски славляться тим, що вони підходять для всіх типів шкіри, а також їх можна наносити навіть на губи та очі 👀
Основним компонентом тут є альгінат натрію, отриманий з водоростей, завдяки якому і відбувається «схоплення» маски на обличчі.
Діатомова земля дуже гарно очищає шкіру, а гарбузовий порошок у складі забезпечує відновлення, насичує шкіру антиоксидантами (бо містить в собі вітаміни А, С і Е), а також мʼяко відлущує шкіру за рахунок вмісту природних ферментів та ензимів.
Порошок майже білого кольору, при розведенні маски він стає ніжно-помаранчевим.
На 15 г потрібно взяти 40 мл води, відповідно на 7,5 г я беру 20 мл води (відміряю шприцом), швиденько розводжу маску і розподіляю її по обличчю. Робити це треба швидко, але консистенція виходить хорошою і якраз часу вистачає для того, щоб рівномірно її нанести.
Я тримаю маску на обличчі близко 15-20 хвилин, потім знімаю. В місцях, це було нанесено тонко, трохи лишається білих слідів, але вони легко змиваються просто водою.
Я обожнюю альгінатні маски за те, що вони роблять все і одразу:
▪️очищують пори завдяки тому, що альгінат потрапляє в кожну пору;
▪️зволожують шкіру та насичують її;
▪️знімають набряки;
▪️шкіра після маски сяюча і підтягнута, в тонусі.
Тому подібні масочки - завжди маст-хев у моєму догляді, особливо від бренду Tink, бо в них величезний вибір на всі запити шкіри 🥰