Матова компактна пудра для обличчя
Rimmel
Привіт дівчата 😉 Сьогоднішній відгук присвячений пудрі у відтінку Rose Vanilla, від бренду Rimmel, яку я мала можливість протестувати в рамках 12-денного марафону тестування.
Що ж, настав час поділитися результатами та думками ⬇️
Перше, що мене засмутило, — це відсутність додаткового пакування чи будь-якого контролю першого відкриття. Хоча я довіряю платформі MakeUp, у фізичному магазині цей момент міг би викликати сумніви та відмову від покупки.
Це загальне побажання для всіх засобів виробника, враховуючи мій попередній досвід використання.
Загалом упаковка пудри продумана, зручна та функціональна. Вона двоярусна:
• Перший ярус — рефіл із пудрою.
• Другий ярус — дзеркало, відсік для спонжика і тканинний спонж.
Зазвичай я не користуюся такими спонжами, але вважаю їх наявність великим плюсом, оскільки це зручно для транспортування та використання пудри "на ходу".
Щодо аромату — пудра повністю без віддушки, принаймні я не відчуваю жодного запаху.
Склад пудри загалом безпечний і містить як базові компоненти для текстури (слюда, каолін, оксид цинку), так і корисні доглядові інгредієнти (гіалуронат натрію, ферменти, антиоксиданти). Окремий плюсик за відсутність тальку.
На звороті упаковки є наклейка із зазначенням відтінку — 006 Rose Vanilla.
На жаль, для моєї шкіри він виявився трохи затемним. Шкода, що не було можливості обрати інший відтінок — я б віддала перевагу чомусь світлішому.
Виробник обіцяє, що ця пудра:
• ідеально матує шкіру;
• не сушить;
• забезпечує захист від сонячних променів.
Особисті враження
Пудра загалом непогана. Вона дійсно не сушить шкіру та не провокує лущення, що для мене дуже важливо. При нанесенні на пензель вона трохи порошить, але це не критично.
Покриття у пудри середнє, при цьому вона абсолютно не відчувається на шкірі, це надзвичайно комфортно у носінні.
Матуючий ефект дійсно присутній, але зберігається він декілька годин — після цього шкіра починає трохи блищати. Тому для жирної шкіри може знадобитися повторне нанесення протягом дня. Для моєї комбінованої ефекту вистачає майже до кінця робочого дня.
Великий плюс пудри — вона не підкреслює пори та має SPF 20.
На жаль, відтінок для мене виявився невдалим: на фото помітні перепади кольору. Через це я не буду використовувати пудру за призначенням. Швидше за все, віддам мамі або спробую використовувати як скульптор.
Попри це пудра мені сподобалась, вона комфортна, не сушить шкіру та має достойні матуючі властивості. Можливо, розгляну придбання світлішого відтінку у майбутньому 👌
Коментарі (0)