Vikulyk

Wonder Bundle і найдивніші рум‘яна

1.Аромат від Boss мені радила Alina_Demchenko вона щось тямить я вам скажу. Дуже гарний аромат, такі чудові квіткові пристрасті у ньому, ммм пахне шикарно. Також в піраміді відчувається персик, але я його сплутала з грушею спочатку ) Чимось нагадує шампунь кря-кря в найкращому його виконанні 😂але повірте ця шампунистість тільки дадає цікавинки.

Протримався поки не дуже довго, але дам настоятись пробнику, бо так воно майже завжди. Загалом дуже симпатичний, стриманий і цікавий аромат, мене зачепив.

2. Ungaro. Пройти повз цієї плате складно, вона щей була на серйозних знижках на мейкап, але за день вони зникли, поки я отримала пробник.

Ягоди і манго під збитими густими вершками, солодкі, приємні.

Я би сказала, що вони досить приземленні, не дуже асоціюються з космосом, але гарні.

3. Libre Platine дуже і дуже люблю всіііі з лінійки...

На блоттері в магазині я його не оцінила, а в пробнику він мені ой як сподобався. Такий альдегідний на моїх шкірі, ну гарний. Дійсно відчуваю металеві делікатні ноти, якусь холодну вологість і все це на класичній базі Лібре... класний і стійкий доречі, саме 2 пробники від Ysl тримаються найдовше зі всіх.

4. Libre Flowers & Flames. Дуже стійкі, насичені, але політкоректні. Квітів тут багато додали знову ж таки на ту саму базу.

Зайшли мені фланкери Libre, проте не впевнена, що зтось з них може перевершити на мій смак Libre Intense, але загалом все дуже-дуже добре.

Буду ще нюхати і пробувати.))

5. Рідкі рум'яна від YSl взяла через лавандовий відтінок і не можу не поділитись з вами, бо це дуже цікаво 😅 Ваш погляд теж прикутий до цього відтінку? Розумію...

Взяли чисто на "поржать".

Я не змогла тягнути, бо такого ще не мала і давай швидко наносити цей інклюзивний відтінок.

Ітак очі мої говорять все самі, навмисно не стала приховувати щирих емоцій 😁

Що це за відтінок? Подумала я, ну може для альбіносів чи може то не рум'яна зовсім, ну гляну що це буде.

Ну це ж люкс всевишній. Чого воно таке?

Але текстура неймовірна класна, так легко і рівномірно наносяться, ніжні і легкі.

Та в мене ще досі бузкові щоки.

О так, зачекайте, я бачу, як вони починають мінятись і адаптовуватися, оце вже цікаво)) Навіть почав з'являтись рожевий підтон, до того ж такий симпатичний.

Виглядають мега ніжно і невагомо І навіть гарно, невже о великий люкс не підвів 😂

Припускаю, що цей відтінок може адаптовуватися під ваш колір шкіри, як ото з рум'янами Діор.

Ну в загальному наче нічо так, може мені навіть і сподобалось)

Ну ок-ок сподобались такі качелі, зізнаюсь.)

Ось такий бокс, що підняв настрій, ну круто, чекаю ще чогось цікавенького, щоб потішитись і поексперементувати за таку лояльну ціну.

Ну як би я інакше спробувала лавандові рум'яна, ще й рідкі)

19 грудня, 2024
Vikulyk
19 грудня, 2024