Milans

Живильна маска з олією манго для обличчя Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask With Wild Mango

Живильна маска з олією манго для обличчя Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask With Wild Mango

Зима і шкіра обличчя не зовсім сумісні поняття 😅

Тому я придбала нову маску для обличчя, яку хотіла замовити ще торік 🤦🏻‍♀️ Живильна маска з олією манго для обличчяClarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask With Wild Mango Butter ❤️

Але то не було на неї часу, то її в наявності, а потім навесні вона не була мені актуальною.

Гартала я свій wishlist і побачила її в наявність, швиденько замовила 🫶 їхала вона не так швиденько на жаль 😂 доставка з ЄС напередодні свят- та ще затія ...

Маска-топчик, дуже ніжна і відмінно зволожує, має нейтральний аромат, більше того, якщо б я її взяла в теплу пору року то теж би залишилася нею задоволеною, хоча навесні / влітку я віддаю перевагу маскам, що очищають.

Консистенція дуже густа, нанести складно. Я намагалася нанести і пензлем для масок, і руками. Через 10 хвилин вона ніби тане, і виглядає ніби обличчя воскове 😳. Я її наношу і під очі, і на очі 😂 і на губи навіть.

Загальний підсумок- купуватиму ще, та й на подарунки теж буду брати ❤️

19 грудня, 2024
Milans
19 грудня, 2024