Hrystja__

Sane молочко для очищення обличчя

Зараз в своєму догляді я використовую ретинол . І, відповідно, шкіра стала сухішою, місцями лущиться. А ще холодна погода, вітер...і я бачила, що потрібно щось змінювати.

Якраз в мене закінчилась гідрофільна олія, і саме це спонукало мене до змін.

Колись давно я мала молочко...і воно мені не змивало косметику взагалі. Я розчарувалася, і думала, що всі вили молочка однакові.

Але, на читавшись багато схвальних відгуків, вирішила все-таки спробувати молочко Sane.

Перше, що мені дуже сподобалося- дуже ніжний запах. Він приємний і ним комфортно вмиватися.

Також склад. Він тут не тільки натуральний і безпечний, а й досить корисний. В складі сечовина, гліцерин, папаїн, різні екстракти. Всі складники спрямовані на делікатне, але при цьому ретельне очищення, на зволоження і очищення пор.

Тут мало сказати, що я задоволена...я просто в захваті.

Мені дуже сподобалась комфортна кремова текстура. Вона дуже ніжна, але дуже класно очищає шкіру від макіяжу.

І тут я зрозуміла, що мені колись було не так. До того я користувалася гідрофільною олією. Ніби вона добре очищала, але залишала плівку, яка до кінця не змивалася. І від цього шкіра не дихала.

З молочком все по-іншому. Тут йде очищення від косметики, і при цьому взагалі нема плівки. Молочко ідеально змивається і шкіра дихає.

Я навіть спочатку не повірила, що молочко може так класно очистити шкіру ( бо ж мала колись негативний досвід). Після вмивання я взяла серветку і провела по обличчі. Вона залишилася чисто, без слідів косметики.

Функція очищення виконана ідеально.

Таку ж перевірку молочко пройшло на руці.

Молочко Sane стало для мене справжнім відкриттям. Я бачу, як з ним моїй шкірі стало легше. Вона стала досить гладенька і зволожена. Я зрозуміла, що мені не вистачало такого комфортного очищення... і, що до попередньої гідрофілки більше не повернуся.

Цей засіб я щиро рекомендую. На холодний період це найкращий варіант❤️

19 грудня, 2024
Hrystja__
19 грудня, 2024