Плампер - Олія - Тінт | Dolce & Gabbana
Це все про один продукт від DG 💕
Як любитель пламперів, тінтів та олійок - оцінила цей продукт ⭐️ Чи сподобався , читайтe далі 🩷
🤩
Це олійка у мене в міні форматі , який повністю повторює великий . Таку міні можна отримати в промо розсилках або як комплімент від бренду за покупку , ще бачила її в якихось Бьюті боксах.
⭐️
Обʼєм такої міні 2.4 ml - наче небагато , але наприклад в новинках Ламель у повнорозмірах подібний обʼєм, тому наче нормальний тут формат ;)
Зацікавило що саме це плампер, олія та тінт , ще й улюбленого бренду 🤩
Олійки в мене в основному більш бюджетні по типу Ламель , з улюблених тих що подорожче , це Clarins , тому саме люкс олійку було цікаво спробувати )
✨
⭐️Пакування: класичне ДГ пакування , золота коробочка та сам футляр з золотим ковпачком , сам футляр прозорий , матовий . Виглядає стильно .
⭐️Консистенція: це гелева олія приємного блакитного кольору, нагадує блиск без липкості . На спонжі залишаються іноді світло - рожеві капсули , але їх в самому продукті не видно.
⭐️Запах: легкий мятний , дуже делікатний
⭐️
✨Ефект:
як я писала вище, олія має гелеву не липку консистенцію та дуже помірний мятний аромат.
Я давно помітила , що у люкс мейкап засобів все більш делікатне , нейтральне, бо мало хто купляє люкс для креативів , для яскравих незвичайних текстур є інші бренди )))
ю як
⭐️Як олія : цей продукт як олійка дуже класний , гарний глянець , довготривале зволоження губ, вони помірно соковиті на протязі декількох годин точно 👄
⭐️Як тінт: продукт дуже делікатний , колір легкий є, але це не яскраві неони як у Ессенс чи Ламель, колір ніжно рожевий , я б сказала універсальний і додає найніжнішого відтінку. У мене губи достатньо пігментовані , якщо губи більш світліші, можливо відтінок буде більш виразним . Але великий плюс , що це не неоновий колір.
⭐️Як плампер: я обожнюю плампери, тому тут для мене ніякого пламп-ефекту, олія просто мятна, але це не пекучий продукт ) тобто хто боїться пламперів , то цей можна брати сміливо )))
Свотчі
Додаю свотчі на губах:
Денне освітлення
Сонячне тепле денне освітлення
Як вам ця олійка?
Порівнюючи з більш дешевшими , можу відмітити більш довготривале зволоження та помірний тінт, якщо порівнювати з Clarins (а там є різні кольори), то різниця мінімальна , але ця Дольче олійка ну дуже радує естетично 🤩
Якщо цікаво почитати про хайлайтер чи туш з колекції devotion напишіть ✨
Дякую за увагу! 💕
Коментарі (0)